41η ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΕΓΕΑΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

 

41η ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΕΓΕΑΣ

Από 14 έως 21 Αυγούστου 2011

Στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στην Παλαιά Επισκοπή.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,


Σε μία εποχή που επικρατούν δυσκολίες στο εμπόριο, πρέπει να κοιτάμε με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να ανανεωθούμε, να εφαρμόσουμε νέες ιδέες , δημιουργικές και ποιο αποδοτικές, διότι  η κρίση που διέπει την ελληνική οικονομία αποτελεί  σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού.

Σε αυτό το πνεύμα, για μία ακόμη χρονιά  διοργανώνεται  από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο στην Τεγέα η « 41η ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΕΓΕΑΣ»,  ένα από τα κορυφαία γεγονότα της Πελοποννήσου μια έκθεση που είναι συνώνυμη με την επιτυχία και  αποτελεί ισχυρό οικονομικό παράγοντα της περιφέρειας.

Φέτος η  « 41η ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΕΓΕΑΣ»   θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 21 Αυγούστου 2011 στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στην Παλαιά Επισκοπή σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς θεσμικούς φορείς.

Η πολύχρονη παρουσία της εταιρίας «ΚΥΚΛΟΣ» στο χώρο της διοργάνωσης των εκθέσεων αλλά και η εμπειρία που έχει αποκτήσει από προηγούμενες επιτυχημένες εκθέσεις, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία και της « 41ης ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ  ΈΚΘΕΣΗ ΤΕΓΕΑΣ» της οποίας έχει αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι.
Σταθερός μας στόχος  η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε εκθέτες και επισκέπτες καθώς και προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών.

Η εταιρία μας «ΚΥΚΛΟΣ» σε συνεργασία με το Τεγεατικό Σύνδεσμο σας διαβεβαιώνει ότι η έκθεση « 41η ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΕΓΕΑΣ» θα είναι μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών που θα έχετε τη δυνατότητα να προβληθείτε με τον καλύτερο τρόπο σε όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η Έκθεση πλαισιώνεται από τις Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και την Εμποροπανήγυρη που τελούνται για 128η χρονιά(!!!) από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο με πάνω από 50.000 προσκυνητές και επισκέπτες μεγάλη μερίδα των οποίων επισκέπτονται και τους χώρους της έκθεσης.

Με βάση τα παραπάνω, προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην« 41η ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΕΓΕΑΣ», δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Τιμή τ.μ. για μέλη επιμελητηρίου: 55€ + Φ.Π.Α.23%
Τιμή τ.μ. για μη μέλη επιμελητηρίου: 60€ + Φ.Π.Α.23%
ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Τιμή τ.μ. με υπόστεγο 9τ.μ :  15€ + Φ.Π.Α 23%
Τιμή τ.μ. χωρίς  υπόστεγο: 8€ + Φ.Π.Α 23%

Με εκτίμηση


Γεώργιος Μπασέκης  
Υπεύθυνος Διοργάνωσης της Έκθεσης

«ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 11Α  45445  ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΗΛ. 26510-37114  FAX. 26510-37119
ΚΙΝ. 6944107862             
Εmail : kyklosek@otenet.gr   

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS