All Star Game Πελοποννήσου

Το 1ο All Star Game Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης και το διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης . «Παίζουμε μπάσκετ για τα παιδιά του χαμόγελου» έχει σύνθημα και τα έσοδα του εξ ολοκλήρου θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Μεγάλα ονόματα σε αυτό όπως: Νίκος Χατζής, ο Αρκάς Γιώργος Γαλιώτος του Ηλυσιακού, Φώτης Λαμπρόπουλος του Ηρακλή, Άγγελος Τσάμης του Κολοσσού Ρόδου και οι Νίκος Παπανικολόπουλος του Ηρακλή και Πέτρος Νοέας του Αμαρουσίου κτλ
Το All Star Game θα έχει στο χώρο της διαιτησίας, τους  τρεις κορυφαίους διαιτητές της Πελοποννήσου όπως είναι ο Λεωνίδας Σπυρίδωνος, ο Χρήστος Χριστοδούλου και ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ενώ κομισάριος θα είναι ο Ανδρέας Κόκκορης από το Λεωνίδιο.
Την εορταστική ατμόσφαιρα του All Star Game θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο με την παρουσία τους τα 18 κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής του ΑΓΟΤ, που ετοιμάζουν το hip-hop χορευτικό κομμάτι «Step Up», στην προσπάθεια τους να ξεσηκώσουν για μία ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18.30 Χαιρετισμοί
Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη
Πρύτανη Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου Θεόδωρου Παπαθεοδώρου
Εκπροσώπου Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
Εκπροσώπου «Χαμόγελο του Παιδιού»
18.45 Τιμητικές απονομές
19.00 Διαγωνισμός καρφωμάτων
19.25 Παράταξη ομάδων-Παρουσίαση All Star Game
19.30 Τζάμπολ All Star Game
20.15 Διαγωνισμός τριπόντων
20.30 Συνέχεια του All Star Game

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS