ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ PING PONG ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕπΑ) διοργανώνουν το Πανελλαδικό τουρνουά Ping-pong με την Επωνυμία "TRIPOLIS Ping-Pong OPEN 2011", το Σάββατο & Κυριακή 18-19 Ιουνίου 2011, στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.
Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, που τιμά την Τριπολιτσά και την Αρκαδία γενικότερα, και αποτελεί μια ακόμη αφορμή για την ανάπτυξη του Ping-Pong στην περιοχή μας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή 9 κατηγοριών, ως εξής: α) 2 κατηγοριών Εν Ενεργεία Αθλητών, β) 3 κατηγοριών Βετεράνων και γ) 4 κατηγοριών Ανεξαρτήτων Αθλητών. Για τους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας προβλέπονται ως επί πλέον ΕΠΑΘΛΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. Για όλους τους συμμετέχοντες υπάρχουν δώρα και δικαίωμα συμμετοχής στο ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην σχετική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων (από τις 9:00πμ), ενώ αναμένεται μεγάλη συμμετοχή και πολύ Υψηλό Αγωνιστικό Επίπεδο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS