ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΕΩΣ, ΧΩΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών και Πολιτικής Προστασίας Τρίπολης κ. Καρλής, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη για την εφημερίδα μιλώντας για πολλές αλλαγές που ετοιμάζονται στο άμεσο μέλλον να γίνουν.

Μονοδρομήσεις και αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων είναι προς υλοποίηση. Επίσης είναι προς έγκριση η πρόταση για φανάρια στο 1ο Γυμνάσιο. Διαβάσεις πεζών θα γίνουν όπου χρειάζεται στους δρόμους της πόλης (αλλά ποιος οδηγός της τηρεί). Θέσεις στάθμευσης μπροστά από ξενοδοχεία και μαγαζιά προς εξυπηρέτηση πελατών και όχι καταστηματαρχών και ξενοδόχων γιατί όπως μας τόνισε « Οι θέσεις δεν είναι για αυτούς και το προσωπικό τους!». Δημοτικά πάρκινγκ που θα έλυναν το κυκλοφοριακό είναι προς αναζήτηση χώρων. Προς το παρόν η Κάτω αγορά θα γίνει χώρος ελεγχόμενης στάθμευσης και αργότερα θα γίνει το πάρκο , για να μην υπάρχει αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση σε αυτό το σημείο. Πεζοδρόμηση θα γίνει όχι μόνο στο κέντρο αλλά και γύρω από την Πλατεία Άρεως.

« Η Δημοτική Άστυνομία κάνει το καθήκον της με μόνο 8 άτομα προσωπικό. Και να ζητήσουμε προσλήψεις, δεν νομίζω ότι θα γίνουν με αυτήν την κρίση. Έτσι περιφρουρούν όλους τους Δήμους που συνενώθηκαν με τον Δήμο Τρίπολης.» μας είπε. Θα κάνουν περιπολίες με ποδήλατα και έχουμε ζητήσει και δυο μηχανές. «Η απαγόρευση του καπνίσματος δεν εισακούστηκε τόσο και ήμασταν χαλαροί». Ο χαμός που γίνεται στον πεζόδρομο με τα τραπεζοκαθίσματα θα διορθωθεί είπε με την εγκατάσταση κιγκλιδωμάτων από το Δήμο. Αυτό θα κάνει τους καταστηματάρχες να συμμορφωθούν γιατί ο πεζόδρομος ανήκει σε όλους.
Αυτά είναι μερικά από τα μέτρα που υπόσχεται ότι θα κάνει στο άμεσο μέλλον ο Δήμος Τρίπολης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS