ΟΙ REC ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι REC που αυτό το μήνα συμπληρώνουν 1 χρόνο καλλιτεχνικής ζωής, ετοιμάζονται και… «φοράνε» την πιο καλοκαιρινή τους διάθεση με ολοκαίνουριο πρόγραμμα για την περιοδεία τους!

Με την καλοκαιρινή τους επιτυχία “Chocolat” στις αποσκευές τους, ξεκινούν το ταξίδι της περιοδείας με ημερομηνία έναρξης 12.06 και ημερομηνία λήξης …μέχρι να πιάσουν τα κρύα !
Θα πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο παρασύροντάς σας στους πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς!
Μετά τις δύο επιτυχίες τους «Σε όνειρα χαμένα» και «ΑλλάZω» που έφτασαν στις πρώτες θέσεις των πιο αγαπημένων τραγουδιών, έρχονται να συνεχίσουν την πορεία των επιτυχιών με το καινούργιο τους τραγούδι “Chocolat” που φέρει την υπογραφή στη μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανανού, Valentino και REC.
Η αφίσα του σχήματος παρουσιάστηκε σήμερα και ενσωματώνει τεχνολογία MobileTag, καθώς όποιος έχει κινητό με λογισμικό Android ή iOS κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή από το αντίστοιχο διαδικτυακό κατάστημα μπορεί σαρώνοντας το ειδικό Barcode στο κάτω μέρος της αφίσας, να επισκέπτεται την επίσημη σελίδα των REC στο Facebook, να κατεβάζει δωρεάν αποκλειστικές Version των τραγουδιών τους ή και ακόμη να κερδίζει δωρεάν προσκλήσεις για τις συναυλίες τους !

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS