ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!





Δικαιοσύνη ζητάει ο λαός αλλά που να την βρει??? Ακόμα και αν στην παρέλαση για τον εοπρτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη παρευρέθηκε ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαιωάννου!
Απέναντι από τους επισήμους μια ομάδα από το Εργατικό Κέντρο Τρίπολης και απο αγανακτισμένους είχαν αναρτήσει πανό "Δεν σας Θέλουμε" και πλακάτ που έγραφαν "ΑΗΔΙΑ" και "ΑΡΝΟΥΜΑΙ". Όλοι φώναζαν πριν την παρέλαση, με το που πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του στην εξέδρα των επισήμων ο Υπουργός Δικαιοσύνης. "Αίσχος, κλέφτες..." και άλλα πολλά φραστικά εκτοξεύοταν εναντίον του και εναντίον της Κυβέρνησης. Μεγάλη αστυνομική δύναμη φρουρούσε την παρέλαση. Κατα την διάρκεια της παρέλασης οι διαμαρτυρόμενοι ήταν ήρεμοι και δεν δημιούργησαν επεισόδια, ενώ μετά την λήξη της παρέλασης και κατα την διάρκεια των δηλώσεων του κ. Παπαιωάννου ότι "όλα αυτά αμαυρώνουν την παρέλαση" όχι μόνο οι διαδηλωτές αλλά και απλοί πολίτες φώναζαν, έβριζαν τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης.
Στην παρέλαση παρευρέθηκαν και οι τοπικές αρχές, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης και πολλοί άλλοι. Το πλήθος του κόσμου την φετινή παρέλαση ξεπέρασε κάθε προσδοκία!



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS