ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

O Δήμος Τρίπολης με σύμμαχό του τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα, διοργανώνει σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς , αποκριάτικες εκδηλώσεις δίνοντας την ευκαιρία για γέλιο, χορό και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Ευκαιρία να δώσουμε μια θετική αύρα στο σήμερα και μια νότα αισιοδοξίας στο μέλλον .
Σας περιμένουμε όλους για ξεφάντωμα, σας περιμένουμε όλους να ξετυλίξετε το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας με την καλύτερη μεταμφίεση.
Οι εκδηλώσεις μας :
Κυριακή 19/02/2012
11.00- Αποκριάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους με πολλές μαγικές εκπλήξεις ! Αγαπημένοι ήρωες των παιδιών , ξυλοπόδαροι , κλόουν , μάγοι , μια τεράστια χιονόμπαλα , ένα μεγάλο πειρατικό καράβι , μπαλονοκατασκευές , facepainting , εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας αλλά και πολύ μαλλί της γριάς για όλους σε ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις 14.30 .
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Άρεως αν ο καιρός το επιτρέπει.
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
Σάββατο 25/02/2012
11.00 - Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού με συνδιοργάνωση από το Δήμο Τρίπολης ,το 3ο Σύστημα Προσκόπων ,το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Συμμετέχουν ομάδες παιδιών Δημοτικών - Γυμνασίων .
Σημείο αφετηρίας και λήξης η οδός Εθνικής Αντιστάσεως

Κυριακή 26/02/2012
14:30 - Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου
15:00 - Έναρξη παρέλασης στην πλατεία Αγ. Βασιλείου , διαδρομή από Tάσου Σεχιώτη ( πρώην Κέννεντυ) και τερματισμός στην πλατεία Σεχίου. Στον τερματισμό της παρέλασης θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα της πόλης , κρασί και πολύ κέφι.


Δευτέρα 27/02/2012
Κούλουμα στην Κάρτσοβα με παραδοσιακό σαρακοστιανό γεύμα, μουσική, χορό και πέταγμα χαρταετού,ενώ μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν στο εργαστήριο κατασκευής χαρταετών των Προσκόπων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS