Επίσημη έναρξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης .


Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ξεκινά επίσημα η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

Καλούνται τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου ,όσοι έχουν υποβάλλει  αίτηση ,να απευθυνθούν στο Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου για να παραλάβουν την κάρτα  που τους επιτρέπει την πρόσβαση τους .

Ο σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης , είναι η κάλυψη πρωτογενών αναγκών σε κοινωνικά και οικονομικά ευπαθή άτομα και οικογένειες.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα προσφέρει στους δικαιούχους , είδη πρώτης ανάγκης και κυρίως τρόφιμα και προϊόντα μη ευπαθή .

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγκεκριμένα θα διανέμονται δωρεάν σε δικαιούχες ομάδες πολιτών:
·        Τυποποιημένα τρόφιμα και προϊόντα
·        Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας
·        Είδη βρεφοανάπτυξης
·        Είδη ένδυσης και υπόδησης
     
Οι παροχές θα είναι δωρεάν στους δικαιούχους και η χρονική διάρκεια πρόσβασης τους θα τηρείται εφ ΄όσον δεν έχει επέλθει μεταβολή της  κοινωνικοοικονομικής κατάστασής τους.

Η διανομή τροφίμων και προϊόντων θα γίνεται τρεις φορές τη εβδομάδα με βάση το αρχικό γράμμα του επιθέτου του δικαιούχου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους .

Το γραφείο της Κοινωνικής Πρόνοιας ορίζεται αρμόδιο για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου .

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος κα. Μαρία Εικοσιδέκα δήλωσε:

«Ξεκινάει η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης και καλούμε τους συμπολίτες μας που έχουν υποβάλλει αίτηση να παραλάβουν την κάρτα τους από το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας.
Η έναρξη προμηθειών τροφίμων θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου και θα μπορούν οι ωφελούμενοι με την κάρτα τους  να έχουν πρόσβαση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Η λειτουργία  για τους δικαιούχους θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα , Δευτέρα – Τρίτη και Τετάρτη , πρωινές ώρες 9.00- 13.00 και  οι ποσότητες των τροφίμων θα είναι ανάλογες με τον αριθμό των ατόμων της οικογένειας.
Οι συμπολίτες μας θα προσέρχονται με βάση το αρχικό γράμμα του επιθέτου τους.
Θα γίνει σχετική ενημέρωση προς όλους τους δικαιούχους από το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου »




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS