ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ







Με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Τρίπολη , οι Τρείς Ιεράρχες προστάτες των γραμμάτων, των μαθητών. Στην δοξολογία παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γ. Σμυρνιώτης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Π. Μισθός και οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ. Κοσκινάς και Κουκάκης, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ζαμπαθά , ο Δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για τα σχολικά θέματα Π. Καλτεζιώτης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Η δοξολογία έγινε από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρο.
 Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε: "Οι Τρείς Ιεράρχες φωτεινά παραδείγματα τα οποία είναι πάντοτε επίκαιρα ιδιαίτερα σήμερα."
Ο Δήμαρχος Τρίπολης επίσης έδωσε τις ευχές του καθώς και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ο οποίος τόνισε: "Κάθε δημιούργημα που πλάθεται και διαμορφώνεται είναι το σημερινό παιδί, που πρέπει με αρχές και αξίες στη βάση των Τριων Ιεραρχών , αυτές τις αρχές να τις μεταλαμπαδεύουμε, Χρόνια πολλά με δύναμη και πίστη για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα"
    






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS