ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑΚΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΣΕ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ


O Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρίπολης κ. Σάββας Σαββάκης σε εισήγηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης επί του προϋπολογισμού και στον κοινωνικό τομέα , στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου ,αναφέρθηκε στην ανάγκη επέκτασης των διατάξεων του άρθρου του ν 3463/2006 ( Δημοτικός Κώδικας) ώστε να καταλαμβάνονται και περιπτώσεις της δωρεάν χρήσης δημοτικών αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων σε ακτήμονες και άπορους συνδημότες μας και ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη γεωργία , κτηνοτροφία , γενικά με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Η εισήγηση του Αντιδημάρχου ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα σταλεί στον κ. Υπουργό Εσωτερικών ώστε να καταθέσει στη Βουλή σχετική τροπολογία.

ΠΡΟΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Θέμα: αίτημα στον κ. ΥΠΕΣ για κατάθεση τροπολογίας

 

             Στην εισήγησή μου επί του προϋπολογισμού και στον κοινωνικό τομέα, αναφέρθηκα στην ανάγκη  επέκτασης των διατάξεων του άρθρου 185 του ν 3463/2006(Δημοτικός Κώδικας) ώστε να καταλαμβάνονται και περιπτώσεις της δωρεάν χρήσης δημοτικών αγροτεμαχίων και βοσκότοπων σε ακτήμονες και άπορους συνδημότες μας, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη γεωργία, κτηνοτροφία, γενικά με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Για την ευόδωση του σκοπού αυτής της αναληφθείσας πρωτοβουλίας, που εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου

Εισηγούμαστε

Να ζητήσουμε  από τον  κ. ΥΠΕΣ να καταθέσει στη Βουλή σχετική τροπολογία που να συμπληρώνει το άρθρο 185 του ν 3463/06 κατά το σκεφτικό της εισήγησης.

 

Τρίπολη 19-2-2013

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών

 

Σάββας Σαββάκης

                                 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΘΕΜΑ:  Αίτημα στον κ. ΥΠ. ΕΣ. για κατάθεση τροπολογίας.

 

 

Εισηγούμαστε

Να ζητήσουμε από τον κ. ΥΠΕΣ να καταθέσει στη βουλή σχετική τροπολογία που να συμπληρώνει το άρθρο 185 του Ν.3463/06 κατά το σκεπτικό της εισήγησης.

 

 

Μετά  από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι   Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α

 

Να σταλεί σχετική επιστολή με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης αιτείται στον  κ. Υπουργό Εσωτερικών, να καταθέσει στη βουλή σχετική τροπολογία που να συμπληρώνει το άρθρο 185 του Ν.3463/06 (Δημοτικός Κώδικας), ώστε να καταλαμβάνονται και περιπτώσεις της δωρεάν χρήσης δημοτικών αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων σε ακτήμονες και άπορους συνδημότες μας, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη γεωργία, κτηνοτροφία, γενικά με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις. 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS