Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης στο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.


O Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης συμμετείχε στο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  που πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης .

 

Ο Δήμαρχος  καλωσόρισε το Συνέδριο και αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Δήμος Τρίπολης με Δήμους της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Αναλυτικά στην ομιλία του επεσήμανε: « Ο Δήμος Τρίπολης  ήδη  έχει αδελφοποιηθεί με το Δήμο Peine της Κάτω Σαξονίας   όπως επίσης , από το Φεβρουάριο του 2013 , έχει προχωρήσει και συμμετέχει στην Επιτροπή Ενέργειας της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας των Δημάρχων Ελλάδας και Γερμανίας.

Ο Δήμος Τρίπολης επιδιώκει και προσδοκά την εμβάθυνση  των σχέσεων  ,όχι μόνο σε πολιτιστικά θέματα αλλά και σε ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα ενέργειας , περιβάλλοντος, βελτίωσης της ζωής των πολιτών και καινοτομίας.

Στόχος του Δήμου Τρίπολης είναι να επεκταθεί και σε θέματα προώθησης τόσο του τουριστικού προϊόντος όσο και των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα του Δήμου. »

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS