ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΌΛΗΣ

Την  30ην  Αυγούστου 2013,  ημέρα Παρασκευή  και ώρα  14:00, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010  στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της  Οικονομικής επιτροπής  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

1)           Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση των υπηρεσιών: «Χρωματισμοί κτιρίων κατασκήνωσης ».

 

2)           Έγκριση απ’ ευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών: «Εκτίμηση ενός ρυμοτομούμενου ακινήτου ευρισκομένου στη συμβολή των οδών Βερβένων και Τρικόρφων, από πιστοποιημένη εκτιμήτρια».

 

3)           Έγκριση απ’ ευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών: «Εκτίμηση ενός προς εκποίηση ακινήτου του Δήμου Τρίπολης ευρισκομένου στην Αθήνα από πιστοποιημένη εκτιμήτρια».

 

4)           Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την καταβολή αμοιβής στην ΔΕΔΔΗΕ για χορήγηση στοιχείων.

 

5)            Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Σιμιάδων.

 

6)            Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Πελάγους.

 

7)           Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του έργου: «Φωτεινή σηματοδότηση κόμβων Δ.Ε. Τρίπολης » με αυτεπιστασία. 

 

8)           Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: « Αποπεράτωση κατασκευής μαντροτοίχων Δ.Ε. Τεγέας ». 

 

9)           Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: « Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης δρόμου θέση «Χούνες» εντός Τ.Κ. Μανθυρέας ». 

 

 

10)        Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας: « Αναβάθμιση Ληξιαρχείου Τρίπολης ». 

 

11)        Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας: « Τεχνική υποστήριξη Η/Υ και δικτύου Δήμου Τρίπολης ».

 

12)        Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: « Δημοσίευση περίληψης Ανακοίνωσης της υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 3/2013 για πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ».

 

13)        Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου:

              « Βελτίωση υφισταμένων οδών Δ.Ε. Μαντινείας».

 

14)         Έγκριση αναληφθείσας από τον κ. Δήμαρχο δαπάνης και ανάθεση εργασίας σε δικηγόρο για υπόθεση του Δήμου Τρίπολης προς το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω έκτακτης ανάγκης.

 

15)        Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών παντοπωλείου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

 

16)         Έγκριση αναληφθείσας από τον κ. Δήμαρχο δαπάνης και ανάθεση εργασίας σε δικηγόρο για εκπροσώπηση του Δήμου Τρίπολης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Τρίπολης λόγω έκτακτης ανάγκης.

 

17)         Έγκριση αναληφθείσας από τον κ. Δήμαρχο δαπάνης και ανάθεση εργασίας για σύνταξη εξώδικης απάντησης και σύνταξη υπομνήματος προς το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω έκτακτης ανάγκης.

 

18)         Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε αγωγή του κ. Δημητρίου Λύρα του Γεωργίου (Διαδικασία Εργατικών Διαφορών) κατά του Δήμου Τρίπολης, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης στις 04-10-2013.

 

19)         Ορισμός δικηγόρου για εκπροσώπηση της Δημοτικού Υπαλλήλου κας. Δέσποινας Κραφώτη σε ποινική δίωξη, που έχει ασκηθεί εναντίον της κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων.

 

20)         Ορισμός δικηγόρου για άσκηση αγωγής απόδοσης και καταβολής μισθωμάτων μισθίου του Δήμου Τρίπολης κατά της εταιρείας: «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» και για παράσταση κατά τη δικάσιμο που θα προσδιοριστεί».

 

21)        Ορισμός δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου Τρίπολης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης, στην δικάσιμο της 3/12/2013, σε αίτηση ακυρώσεως του κ. Γεωργίου Μ. Αρδάμη κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Ν.Π.Δ.Δ. – οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία ¨Δήμος Τρίπολης¨».

 

22)         Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε προσφυγή του Αντωνίου Θ. Παπαπέτρου κατά του Ν.Π.Δ.Δ.-Ο.Τ.Α. υπό την επωνυμία Δήμος Τρίπολης, ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης στις 17-09-2013.

23)         Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε κλήση προς συζήτηση του κ. Αναστασιάδη Γ. Κωνσταντίνου κατά του  Δήμου Τρίπολης, ενώπιον του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Τρίπολης στις 20-09-2013.

 

24)         Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε αγωγή (Αποζημίωση Χρήσης) [Ειδική Διαδικασία Μισθωτικών διαφορών κατ’ άρθρα 647 επ. ΚΠολΔ] του κ. Αθανασίου Β. Μαριόλα  κατά του Ο.Τ.Α. υπό την επωνυμία Δήμος Τρίπολης, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης στις 20-09-2013.

 

25)         Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε αγωγή κας. Ελένης Κ. Χιώτη και κας. Παναγιώτας Ι. Χριστοπούλου υπαλλήλων Δήμου Τρίπολης κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Δήμος Τρίπολης, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Τρίπολης στις 13-11-2013.

 

26)        Ορισμός δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου Τρίπολης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Τρίπολης, στην δικάσιμο της 30-09-2013, σε Αίτηση Λήψεως Ασφαλιστικών Μέτρων του κ. Ιωάννη Χρ. Κυριαζάκου κατά του Δήμου Τρίπολης.

 

27)         Ορισμός δικηγόρου για παράσταση σε προσφυγή του κ. Ηλία Νικ. Μανιάτη κατά του Δήμου Τρίπολης, ενώπιον του Τριμελούς  Διοικητικού  Πρωτοδικείου Τρίπολης στις 24-09-2013.

 

28)         Ορισμός δικηγόρου για άσκηση έφεσης κατά της με αριθμ. 174/2013 Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης.

 

29)         Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης κατά την δικάσιμο αυτού της 17-09-2013 σε αγωγή της ετερόρρυθμης εταιρείας «ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. », κατά του Δήμου Τρίπολης.

 

30)         Αίτηση κ. Μπόμπου Κων/νου για απόδοση λογαριασμού διαχείρισης για την αντιμετώπιση δαπανών για έλεγχο στο  ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου Τρίπολης.

 

31)         Αίτηση κ. Μπόμπου Κων/νου για απόδοση λογαριασμού διαχείρισης για την αντιμετώπιση δαπανών για έλεγχο στο  ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου Τρίπολης.

 

32)         Αίτηση κ. Μπόμπου Κων/νου για απόδοση λογαριασμού διαχείρισης για την αντιμετώπιση δαπανών για έλεγχο στο  ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου Τρίπολης.

 

33)        Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία:

 « Επιμόρφωση υπαλλήλων (οδηγών)  Δήμου Τρίπολης για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας ».

 

34)        Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία:

 « Ένταξη του Δήμου Τρίπολης α΄ φάση του Εθνικού Δημοτολογίου».

 

 

 

35)        Αποδοχή δωρεάς Αρκάδων Ομογενών SHRT LAKE CITY UTAH.

 

36)        Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου:

              « Συντήρηση φθαρμένων οδοστρωμάτων Δ.Ε. Τρίπολης».

 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS