Αίτημα αύξησης προϋπολογισμού προγράμματος ενίσχυσης «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας»


Σχετ. Υπ’αριθ. πρωτ. 8641/28-8-2013 έγγραφο Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της αγοράς, απέστειλε πρόταση στον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κ. Χατζηδάκη όπου ζητά την αύξηση της χρηματοδότησης και του αριθμού των εγκεκριμένων προτάσεων για το πρόγραμμα ενίσχυσης της «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

 

Σε συνέχεια και προς επίρρωση του ανωτέρω εγγράφου του συναδέλφου Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δ. Μανιάτη, θα θέλαμε με τη σειρά μας και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τα μηνύματα των μελών μας και της αγοράς, να θέσουμε και από την πλευρά μας το θέμα της ανάγκης αύξησης της χρηματοδότησης και αντιστοίχως του αριθμού των εγκεκριμένων προτάσεων για το πρόγραμμα ενίσχυσης της «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

 

Ο πολύ μεγάλος αριθμός προτάσεων που υπεβλήθησαν για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα καταδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον και τη στροφή των νέων ανθρώπων προς τη διέξοδο της επιχειρηματικότητας, ενδιαφέρον που πρέπει η Πολιτεία να στηρίξει με κάθε μέσο, καθώς η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας είναι η μόνη που μπορεί να συμβάλει στην έξοδο από την κρίση. Επιπλέον, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν έτυχαν χρηματοδότησης επιχειρηματικά σχέδια με μεγάλη βαθμολογία, που προφανώς διαθέτουν δυναμική και αξιόλογη επιχειρηματική προοπτική.

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα αύξησης του προϋπολογισμού του προγράμματος και αντιστοίχως του αριθμού των επενδυτικών σχεδίων που θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα ενίσχυσης της «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

 

Με εκτίμηση,

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS