Ο «Ορφέας» Τρίπολης στο 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρναίας



Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης με αφορμή την συμπλήρωση 101 ετών από την απελευθέρωση της Αρναίας και 30 ετών από την ίδρυση της Χορωδίας Αρναίας, θα συμμετάσχει στο 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρναίας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου 2013. Συγκεκριμένα, η μικτή χορωδία του «Ορφέα» υπό την διεύθυνση της μαέστρου κας Χριστίνας Αθανασοπούλου, θα εμφανιστεί την δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η χορωδία, το οποίο έχει επιμεληθεί και προετοιμάσει η μαέστρος, αποτελείται από τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο και negro spirituals. Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν επίσης η Χορωδία της Αρναίας, η Χορωδία Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και η Παιδική Χορωδία Ι. Μ. Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψής μας στη περιοχή της Αρναίας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου και εκλεκτός συμπολίτης μας κκ. Θεόκλητος Αθανασόπουλος, θα μας υποδεχθεί στη Μητρόπολη. Είναι ιδιαίτερη χαρά, τιμή και ευλογία για εμάς η φιλοξενία που θα μας παρέχει, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει εκφράσει ποικιλοτρόπως την αγάπη και τη στήριξή του στους νέους, στον πολιτισμό και ειδικότερα στη Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, όλα τα χρόνια που διακόνευε στην Αρκαδία. Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συνεχίσει ακούραστα το θεάρεστο και σημαντικό έργο του.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής και την Χορωδία της Αρναίας για την πρόσκληση και την φιλοξενία τους.

 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS