Τεχνικό το πρόβλημα στο 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης και όχι πλημμύρα

Τι λένε για το θέμα που προέκυψε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ.Τρίπολης Ζαφείρης Μπισιούλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κώστας Κυριακόπουλος και ο διευθυντής του σχολείου, Γιώργος Σιέμπος.Τι λύση θα δοθεί προσωρινά για την προσβασιμότητα των μαθητών στο σχολείο και ποιο είναι το άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές
Σε δυσλειτουργία στο κύκλωμα του αυτοματισμού της απάντλησης των υδάτων και στη μη σωστή σύνδεσή του με τη σειρήνα συναγερμού οφείλεται η αναστάτωση που προκλήθηκε από την πληροφορία ότι πλημμύρισε το 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης(πρώην Πειραματικό) που πλέον λειτουργεί σε νέο κτίριο. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου (και καθηγητής στο σχολείου) Κώστας Κυριακόπουλος ανέφερε ότι το σχολικό κτίριο είναι καινούριο- άλλωστε δεν έχει παραδοθεί επίσημα - και παρουσιάζονται κάποια μικροπροβλήματα τα οποία διαπιστώνουν και τα επιλύουν. Σημείωσε πως δεν υπήρξε στην ουσία κάποια πλημμύρα αλλά ένα τεχνικό θέμα που αντιμετωπίστηκε άμεσα με την παρέμβαση των τεχνητών της εταιρείας που αποκατέστησαν το πρόβλημα που υπήρχε στην σειρήνα και δεν σταματούσε η ηχητική ειδοποίηση. Το ίδιο ανέφερε και ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Σιέμπος ενώ στο χώρο βρέθηκε και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Τρίπολης Ζαφείρης Μπισιούλης που ανέφερε ότι όλα λειτουργούν κανονικά στο σχολείο και δεν υφίσταται κανένα θέμα.
 
Μικρά προβλήματα με την υγρασία σε 1ο και 4ο Λύκειο
Ο κ. Μπισιούλης απαντώντας σε ερώτησή μας σημείωσε ότι υπάρχουν κάποια μικρά θέματα με την υγρασία στο 1ο Λύκειο και στο 4ο Λύκειο αλλά έχουν γίνει μελέτες και κάνουν προσπάθεια να επιδιορθώσουν τα  προβλήματα ώστε να μην ξαναπαρουσιαστούν ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα για τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ζήτημα πετρελαίου και θέρμανσης παρά το γεγονός ότι δεν έχουν σταλεί χρήματα για το σκοπό αυτό.
 
Μείζον πρόβλημα η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών- Δρομολόγηση λεωφορείου
Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, αφού είναι γνωστό το θέμα με το δρόμο, ενώ δεν υπάρχουν και πεζοδρόμια ο κ. Κυριακόπουλος μάς ενημέρωσε πως είχε συνάντηση σήμερα με τον υπεύθυνο της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγελόπουλο και σκέφτονται να δρομολογήσουν λεωφορείο που θα ξεκινά από την Πλατεία Κολοκοτρώνη και μέσω πλατείας Αγίου Βασιλείου- Ανεξαρτησίας και των οδών Ερυθρού Σταυρού- Μαινάλου- Φανάρια Αγίας Βαρβάρας θα μεταφέρει τα παιδιά. Επιπλέον αναζητούνται και άλλες λύσεις αφού ειδικά τις βροχερές μέρες το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο.
 
Δεν υπάρχει στεγασμένος χώρος για γυμναστική
Το άλλο πρόβλημα που επεσήμανε ο διευθυντής του σχολείου κ. Σιέμπος είναι η έλλειψη στεγασμένου χώρου στο προαύλιο του σχολείου ώστε να μπορούν οι μαθητές να γυμνάζονται τις μέρες που βρέχει και έχει προταθεί να στεγαστεί το αίθριο που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος κατάλληλος χώρος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη