Συνάντηση Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο


Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του συμπατριώτη μας Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

 

Κατά τη συνάντηση ο κ. Υπουργός ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις προσπάθειες του για διαρκή αναβάθμιση των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Τρίπολη ενώ ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση να συμβάλλει η Δημοτική Αρχή στην καλύτερη διαβίωση των στρατεύσιμων νέων αλλά και του μόνιμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην πόλη.

 

Εκτενής συζήτηση έγινε και για την αναβάθμιση του αστικού ιστού της Τρίπολης κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή με σκοπό να καταστεί και πάλι η Τρίπολη πραγματική πρωτεύουσα του Μοριά.

 

Ο κ. Αβραμόπουλος ,  πολιτικός με σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία, αφού διετέλεσε δύο φορές  Δήμαρχος της πρωτεύουσας της χώρας μετέφερε στο κ. Γιάννη Σμυρνιώτη σκέψεις και προτάσεις που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάδειξη του νέου  προσώπου του Δήμου Τρίπολης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS