... στο Πνεύμα των Χριστουγέννων‏


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

Τρίπολη 30.12.2013

Αξιότιμε κε Τουρκολιά

        Μετά την δημοσιοποίηση του τραγικού θανάτου ενός ακόμη μικρού παιδιού, λόγω έλλειψης  θερμάνσεως, 

Σας καλώ να αναλάβετε εσείς τα έξοδα, για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των ευπαθών και πολυπαθών πολιτών, λόγω του αφόρητου ψύχους.
          Μόνο εσείς, αν περικόψετε τα μισά από τις 350.000,00€, που νομίζω λαμβάνετε ετησίως, (περίπου 1.120,00€ την ημέρα), και πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι διοικούντες τις Τράπεζες (όπως οι Αράπογλου, Ταμβακάκης, Λεόπουλος, Χριστοδούλου και τόσοι άλλοι) παχυλά αμοιβόμενα, στελέχη τραπεζών, θα φωταγωγηθεί, θα λάμψει και θα ζεσταθεί ολόκληρη η Ελλάδα, όπως η φάτνη στη Βηθλεέμ, ενώ τώρα είναι βυθισμένη στο σκοτάδι, λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης με τους απλήρωτους, λόγω ανέχειας  λογαριασμούς της ΔΕΗ.
          Εκτός του ότι θα σας γράψουν στην πρώτη σελίδα όλες οι εφημερίδες και θα αναγγείλουν τα μέσα ενημέρωσης την πρωτόγνωρη, αξιέπαινη και ευγενική πράξη σας, θα έχει ευμενή αντίκτυπο και στους ηγέτες σ`όλο τον κόσμο, που θα αντιληφθούν καλλίτερα το δράμα, που βιώνει ο Ελληνικός λαός.
          Αν προβείτε εσείς σε μια τέτοια κίνηση, εγώ ο ελάχιστος θα καταβάλω ολόκληρο μισθό μου, για τον σκοπό αυτόν.

          Αν παρ`ελπίδα εσείς κωλύεσθε και αδυνατείτε να παρακινήσετε τους λοιπούς τραπεζίτες μπορώ να το κάνω εγώ, αν με βοηθήσετε προωθώντας το  e-mail μου, αδυνατώντας εγώ να τα βρω από το διαδύκτιο στερούμενος της δικής σας γραμματειακής υποστήριξης.
          Ανακοινώθηκε ότι προσφέροντας ο καθένας μας μισό (0,5€) θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε κάθε νοικοκυριό, εγώ με τον περιορισμένο μισθό μου θα φωτίσω 700 νοικοκυριά. Σκεφτείτε πόσες χιλιάδες θα ηλεκτροδοτήσετε εσείς και τι ευχές θα πάρετε!!!
          Θα φωταγωγηθεί η Ελλάδα με το Πνεύμα των Χριστουγέννων.
          Σας είμαι ευγνώμων, αναμένοντας έστω να μου στείλεται στο
e-mail μου τις διευθύνσεις επικοινωνίας με τις διοικήσεις Τραπεζών.

 

Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα

Ευτυχισμένο και πεφωτισμένο το Νέο έτος

Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος

Χειρουργός-Εντατικολόγος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS