Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης


Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποίησε το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης το Σάββατο 28/12/2013 μαζί με τα μέλη του ΚΑΠΗ, στο εντευκτήριο του ΚΑΠΗ στην πλατεία Βαλτετσίου, με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Η χορωδία του ΚΑΠΗ, συνοδεία του μαέστρου κου Ευστράτιου Κουδουνέλη, ερμήνευσε τα κάλαντα με μοναδικό τρόπο, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με φαγητό, τραγούδι και χορό.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Χριστίνα Ζαμπαθά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταλλάσοντας τις ευχές τους με τα μέλη του ΚΑΠΗ για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων για ένα έτος ελπιδοφόρο και δημιουργικό.


 


Ο Δήμος Τρίπολης για μια ακόμα φορά στηρίζει την τρίτη ηλικία και μοιράζεται μαζί τους ευχάριστες στιγμές.


Τα μέλη του ΚΑΠΗ ζήτησαν ως δώρο… μια ακόμα εκδρομή, όπως αυτές που πολύ επιτυχημένα πραγματοποιήθηκαν μέσα στο προηγούμενο έτος, στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό πρόσωπο.


 


Παράλληλα, τα μέλη του ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους πραγματοποίησαν επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, καθώς και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας.


 





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS