EDITORIAL ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014: ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 
Έίναι από τις στιγμές τις πιο όμορφες!! Η αλλαγή του χρόνου να σε βρει σε ένα όμορφο μέρος να νιώθεις ζεστασιά και οικογενειακά! Εγώ θέλησα να περάσω αυτές τις στιγμές με τον αδερφό μου στο πανέμορφο Λεβίδι!!! Και συγκεκριμένα στην Ταβέρνα του Κουμπούρη.

Εγγύηση ο αδερφός μου με το σχήμα του στην διασκέδαση, όχι βαρύ πρόγραμμα και ο χώρος που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Απλά , με καλή μουσική και νόστιμο φαγητό! Δεν συγκινούμαι με τα πολύ κυριλέ αστραφτερά κλπ Δεν είμαι εγώ για τέτοια!!!

Οι γούνες και τα ψευτοκυριλάτα είναι για άλλοιυς! Με όλο το μαγαζί χθες ένιωθες μια παρέα!

Το μουσικό σχήμα "Λαικός χυμός" με τους : Αλέξιο Αμπατζή, Δημήτρη Δούρο και Λια Μανου, είναι για άλλη μια χρονιά το δυνατό χαρτί στην διασκέδαση!


Περάσαμε τέλεια!!!

Επειδή η προηγούμενη χρονιά ήταν σχετικά όπως ξαναείπα μέτρια θέλω το 2015 να είναι η χρονιά μου!! Λατρεύω τον κόσμο που με αγαπάει και νιώθω ξεχωριστή!!


΄Και όσο και άρρωστη αν ήμουν χθές, η πρώτη δύσκολη μου αρρώστια για φέτος δεν με έριξε ηθικά για να βρεθώ εκεί που ήθελα στην οικογενειά μου!!!

Σαν 1η Ιανουαρίου πριν από 18 χρόνια ήρθε στο κόσμο ο ανηψιός μου. Το πρώτο ανηψάκι στην οικογένεια και δόξα το Θεό έχω άλλα 3 πανέμορφα!! Το φλουρί άλλωστε έπεσε εκεί που έπρεπε τέτοια μέρα να πάει: Στην μάνα του ανηψιού μου που μας τον έκανε Πρωτοχρονιάτικο δωράκι τότε. Αν δεν είναι αυτό ευτυχία τότε τι είναι??


Μακριά πια οι δύσκολες στιγμές ΝΑΙ στις όμορφες που έρχονται!!!

 Καλη χρονιά σε όλους και εύχομαι ότι επιθυμείτε το 2014 να το έχετε!!

Valia's thoughts....




 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη