Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ"


" Προχωράμε μπροστά με αλληλεγγύη, πρόγραμμα και διαφάνεια"

Δ. Παυλής: "ήρθε η ώρα να κάνουμε την Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά"


Συνέντευξη με τα πιο ουσιαστικά σημεία του προγράμματος  αλλά και για το ψηφοδέλτιο του έδωσε στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο»  του TV Super  που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος στην εκπομπή “πρόσωπο με πρόσωπο” που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλοςστην εκπομπή “πρόσωπο με πρόσωπο” που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλοςστην εκπομπή “πρόσωπο με πρόσωπο” που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλοςτους βασικούς άξονες του προγράμματός του, o υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής  επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά” , το βράδυ της Τρίτης 15 Απριλίου.
Ψηφοδέλτιο

Σε ένα  ποσοστό της τάξεως του 80% έχει φτάσει αυτή τη στιγμή  η ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της παράταξης “Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά”, με ποιοτικό έλεγχο των υποψηφίων για την εκπροσώπηση των πολιτών  με ανθρώπους που να προέρχονται από την καθημερινότητα! «Αυτό που με ενδιαφέρει» τόνισε ο Δημήτρης Παυλής  «είναι όταν καταθέσουμε το ψηφοδέλτιο πραγματικά να εκπροσωπείται το σύνολο της κοινωνίας μας. Αυτό έχει αξία!».  Όσον αφορά  την ερώτηση για κομματικό ή ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης  Δημήτρης Παυλής  είπε ότι ήταν και θα παραμείνει ανεξάρτητο και ότι δεν πρέπει να συγχέονται οι πολιτικές πεποιθήσεις με τους θεσμούς. Η γνωστοποίηση των ονομάτων  έχει ξεκινήσει και  πρόκειται για ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο με εκπλήξεις!

Τοπικές Κοινότητες

Τη σημασία για την ανάπτυξη και τη στήριξη των τοπικών κοινοτήτων τόνισε ιδιαίτερα ο Δημήτρης Παυλής . «Αγωνιώ για την επαρχία με ενδιαφέρει η ισόρροπη ανάπτυξη της! Είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε Εγώ τους λέω υπεύθυνα και ξεκάθαρα ότι πρέπει να μας έχουν εμπιστοσύνη».  Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανικανότητα της σημερινής αρχής που ρουσφετολογώντας υποσχόταν και δεν έκανε τίποτα.  «Για μας χωρίς περιφέρεια δεν υπάρχει αστικό κέντρο! Πρέπει να προσέξουμε χωριά μας ιδιαίτερα!» . Την ανάγκη για αλλαγή τρόπου διοικήσεως  για την ανάπτυξη των χωριών, με εφαρμογή τεχνολογιών για την διευκόλυνση της καθημερινότητας τους, διασύνδεση με ίντερνετ και διατήρηση καθώς και εξοπλισμό του κοινοτικού γραφείου (λειτουργία παλιάς κοινότητος) , καθώς και την φροντίδα της τρίτης ηλικίας που διαμένει σε αυτά τα χωριά είναι από τους βασικούς στόχους του προγράμματος του  υποψήφιου Δημάρχου  Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.
«Εμείς θέλουμε να νιώσουν ότι η διοίκηση είναι κοντά τους, να στηρίζουμε την καθημερινότητα τους και μαζί να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν ανα πάσα στιγμή.  Θα αναπτύξουμε τέτοια δυναμική στο κάθε χωριό να νιώθει τις υπηρεσίες του Δήμου δίπλα του. Δεν θα μετακινούνται οι άνθρωποι που πραγματικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα»


Λόγος ψήφου εμπιστοσύνης στην παράταξη


Για  μία αποτελεσματική διοίκηση για την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών των πολιτών αλλά και για έναν ισχυρό Δήμο στην χώρα  με στόχο προς την ανάπτυξη  και καλύτερη ποιότητα ζωής και πρόνοιας  είναι  οι απαντήσεις του Δημήτρη Παυλή στην ερώτηση που του έθεσε ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος για ποιο λόγο να ψηφίσουν οι πολίτες τον Δημήτρη Παυλή.
«Ο κόσμος στις προηγούμενες εκλογές μας επιβράβευσε με ένα υψηλό ποσοστό.  Εμείς δεν αλλάζουμε άποψη από τη μία στιγμή στην άλλη. Εμείς θέλουμε η διοίκηση η οποία θα ασκήσουμε να είναι απολύτως αποτελεσματική, να ικανοποιεί πραγματικές ανάγκες πολιτών. Μας ενδιαφέρει να δώσουμε διέξοδο με συγκεκριμένες κατευθύνσεις και απαντήσεις. Θα ήθελα σε ένα χρόνο να είναι ο πρότυπος Δήμος λειτουργίας στην χώρα και δεν είναι ακατόρθωτο. Στοχεύουμε σε ανάπτυξη και σαν μια γροθιά θα δουλέψουμε»

Πρώτο πράγμα σαν Δήμαρχος

Η στήριξη στον συμπολίτη και συνάνθρωπο είναι πάρα πολύ σημαντική τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής. «Πάνω από όλα ο συνάνθρωπος. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η ανεργία και η ανασφάλεια.  Πρέπει να δώσουμε σημαντικότατες λύσεις σε σχέση με την καθημερινότητα τους.» 

Κοινωνικές δομές

Η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και η επαρκειά του καθώς και η δημιουργία κοινωνικού εστιατορίου  είναι θέματα που θα προτάσσονται στις κοινωνικές δομές του Δήμου. «Για τα θέματα κοινωνικής πολιτικής πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι». Επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά των επιχειρηματιών.

Απορρίμματα και λύσεις

«Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι το μείζων πρόβλημα που απασχολεί όλους τους συνδημότες μας. Όποια διαχείριση έγινε μέχρι σήμερα σπαταλήθηκαν πολλά χρήματα, κλείσαμε μια χωματερή και ανοίξαμε μια άλλη χωματερή. Δεν είμαστε αντίθετοι με τον περιφερειακό σχεδιασμό. Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια αλλά να βρεθούν άμεσες λύσεις. ». Ο Δημήτρης Παυλής αναφέρθηκε στην κακή διαχείριση του νυν Δημάρχου και στις κακές  λύσεις του.  «Εμείς δεν θέλουμε παραπάνω από 3 μήνες προθεσμία για την λύση. Είτε της ενδιάμεσης είτε της προσωρινής. Στην Αγία Τριάδα έχουμε δημιουργήσει τώρα μια νέα χωματερή. Δεν γίνεται να πετώνται σκουπίδια σε ρέματα» . Ο κίνδυνος στην Αγία Τριάδα είναι μεγάλος υπογράμμισε καθώς υπάρχουν σπίτια με κατοίκους και υδροφόρος ορίζοντας στην περιοχή.

Κυκλοφοριακό- Πεζόδρομοι

Για μια υποτυπώδη κυκλοφοριακή μελέτη με υποδείξεις και εξυπηρέτηση συμφερόντων  της τωρινής δημοτικής αρχής , μίλησε ο Δημήτρης Παυλής.  Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν άφησαν τον ειδικό να κάνει την δουλειά του. «Η κυκλοφοριακή μελέτη θα πρέπει να δίνει λύσεις ξεκάθαρες. Θα έπρεπε να ανοίξουν δρόμοι και να έχουμε και πάρκινγκ φορτηγών»  είπε.

Για την κανονιστική και τους πεζόδρομους είπε:
«Η πλειοψηφία ψήφισε την κανονιστική. Δεν μπορεί σε κάθε περιοχή να υπάρχουν διαφορετικές κανονιστικές.  Η κανονιστική πρέπει να είναι ενιαία.  Εμείς από την πρώτη ημέρα μαζί με τους πολίτες μας, μέσα από μια διαβούλευση , ξεκάθαρη ως προς την νομιμότητα της, θα είναι μια και θα τηρηθεί. Δε λαμβάνονται τώρα υπόψη τα εμπορικά μαγαζιά. Αυτά τελειώνουν άμεσα και θα εφαρμόζεται ο νόμος»

Οικονομική ανάπτυξη  τόπου

Η διαφάνεια και ο τρόπος διαχείρισης προμηθειών και αναθέσεων θα αλλάξει στον Δήμο . Η παράταξη του Δημήτρη Παυλή  έχει στόχο τη σωστή διαχείριση χρημάτων και όχι σπατάλη,  για το όφελος των δημοτών.  

Η συνέντευξη  έκλεισε με τη συζήτηση περι ενεργητικής συμμετοχής των νέων στα κοινά και την αξιοποίηση των ιδεών  τους,  και  τους βασικούς άξονες της πολιτικής της παράταξης όπως η κοινωνική φροντίδα, η ποιότητα ζωής του πολίτη , η ανάπτυξη του Δήμου μέσα από δράσεις και οι νέες θέσεις εργασίας.  Επίσης η διοίκηση -  οργάνωση του Δήμου είναι στους στόχους για την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη και την αξιοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας. Τέλος η διαφάνεια είναι ο βασικότερος άξονας καθώς και οι δημιουργία υποδομών στην αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη , με έδρα τη Τεγέα όσον αφορά την αγροτική διαχείριση και το Λεβίδι όσον αφορά την κτηνοτροφία με υποστηριξη ειδικών , γεωπόνων και διαχείριση των προγραμμάτων που τα αφορούν.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη