Παναγιώτης Σκορπίδας: «Ο Δημήτρης Παυλής είναι ο καταλληλότερος Δήμαρχος Τρίπολης! Οι προτάσεις του χωρίς κομματικούς χρωματισμούς με εκφράζουν»

Ένας νέος άνθρωπος κατεβαίνει υποψήφιος στην Δημοτική κοινότητα Τρίπολης με την παράταξη «Τρίπολη- Πρωτεύουσα του Μοριά» με επικεφαλή τον Δημήτρη Παυλή.

Ο Παναγιώτης Ευαγ. Σκορπίδας είναι τελειόφοιτος του ΤΕΙ Καλαμάτας στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής . Γ...ια την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές λέει:
«Ευχαριστώ τον Δημήτρη Παυλή που μου έδωσε την επιλογή να είμαι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης με σκοπό να εκπροσωπήσω την φωνή των νέων και όχι μόνο, για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου τον τόπο μου»

Πιστεύει ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και με τη συμβολή νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση έρχονται νέες ιδέες και νέες προτάσεις για να βοηθήσουν μια περιοχή που εκπροσωπούν. Είναι σημαντικό να υπάρχουν νέοι άνθρωποι γιατί έχουν πολλά δώσουν.

Όσον αφορά την επιλογή του στην παράταξη «Τρίπολη- Πρωτεύουσα του Μοριά» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παυλή :
«Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Παυλής είναι ένας άνθρωπος απλός και λαϊκός που οι ιδέες του και οι προτάσεις του με εκφράζουν, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς και τον θεωρώ καταλληλότερο για αυριανό Δήμαρχο Τρίπολης»

Σαν Υποψήφιος στην Δημοτική κοινότητα Τρίπολης και με την ειδικότητα του σαν τελειόφοιτος Γεωπόνος Τεχνολόγος προτείνει καινοτόμες ιδέες όπως είναι η εκμετάλλευση δημοτικών ελευθέρων χώρων Τρίπολης και αξιοποίηση τους σε ειδικά πάρκα και παιδικές χαρές με προσθήκη περισσοτέρου πράσινου ακόμα και στο κέντρο της πόλης που σπανίζει, φύτευση δέντρων σε γειτονιές της περιοχής μας .

Πηγή: Facebook https://www.facebook.com/panagiwtis.skorpidas?fref=ts

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS