Γιάννης Σμυρνιώτης «Συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε


O Γιάννης Σμυρνιώτης με την κατάθεση του ψηφοδελτίου του έδωσε την εκκίνηση για τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του.

 

Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας για τα στελέχη του ψηφοδελτίου  είναι η κινητήρια δύναμη για να συνεχιστεί το σπουδαίο ΕΡΓΟ του Γιάννη Σμυρνιώτη.

 

«Καταθέσαμε εκ νέου την υποψηφιότητά μας για το νέο μεγάλο Δήμο της Τρίπολης. 

Ο συνδυασμός «Νέα Τρίπολη» στελεχώνεται από 226 υποψηφίους ,πρόσωπα καταξιωμένα, με ευρεία κοινωνική αποδοχή, πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο στον τόπο μας.

 

Συνδυάζουμε την εμπειρία , τη σοφία και τη γνώση  ανθρώπων που χρόνια τώρα προσφέρουν στα κοινά ,με τη δύναμη, το πάθος, τη θέληση και τον αυθορμητισμό της νέας γενιάς.

 

Με οδηγό την αλήθεια αλλά και με αίσθημα ευθύνης ,διαχειριστήκαμε τις τύχες του πρώτου Καλλικρατικού Δήμου, στη δίνη της μεγαλύτερης κοινωνικοοικονομικής κρίσης, που γνώρισε μεταπολεμικά ο τόπος, δημιουργώντας τη βάση για μια Νέα Τρίπολη. 

Υλοποιήσαμε σημαντικά έργα, σε  ποιοτικό και  ποσοτικό επίπεδο, αναβαθμίζοντας την πόλη και τα χωριά του Δήμου μας.

Μαζί προχωράμε στο μέλλον. Για ένα Δήμο Μεγάλο και Σύγχρονο.

Η πρόκληση είναι τεράστια, γιατί η 5ετία που ακολουθεί είναι κρίσιμη. 

Συνεχίζουμε , με την πιο άξια και ικανή ομάδα υποψηφίων ,την προσπάθεια  για την ολοκλήρωση του έργου μας.  

Δέσμευσή μας είναι να αγωνιζόμαστε νύχτα – μέρα, με ειλικρίνεια, εντιμότητα, διαφάνεια, μα πάνω από όλα με αγάπη για μια Νέα Τρίπολη που ονειρευόμαστε. 

Μέσα από την καινοτομία και  τη συνεργασία η Τρίπολη άλλαξε , μέσα από τη νέα νοοτροπία η Τρίπολη αλλάζει.

Πορευόμαστε δυναμικά στο μέλλον , δεν  μεμψιμοιρούμε για το παρελθόν. 

          Είμαστε εδώ με όραμα, σχέδιο, πρόγραμμα , εμπειρία, στρατηγική, νέες  ιδέες και γνώση για να οδηγήσουμε το Δήμο Τρίπολης στην επόμενη δεκαετία. 

Σε αυτό το ταξίδι, καλούμε όλους τους Τριπολίτες και τις Τριπολίτισσες  να χαράξουμε από κοινού  την πορεία μας προς τις εκλογές του Μαΐου για μια Νέα Τρίπολη, Μεγάλη και Σύγχρονη».

 

                                                          ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS