ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ - 'ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ' ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Τρίπολης πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Μάη 2014 ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής. Προχωρώντας σε  μια καθαρά συμβολική κίνηση ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης, που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την 1η Σεπτεμβρίου 2014, επισκέφθηκε όλες τις κεντρικές δημοτικές υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο της οδού Λαγοπάτη και βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς δημοτικούς υπαλλήλους.

 Παράλληλα είδε από κοντά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι δημοτικοί υπάλληλοι και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

 Αναφερόμενος στο κλίμα που σκόπιμα κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντός του Δημαρχείου ο κ. Παυλής ξεκαθάρισε ότι κανένας δημοτικός υπάλληλος που κάνει σωστά τη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

 Ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης συνεχάρη το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο για την άψογη διεξαγωγή των τριπλών εκλογών και τόνισε ότι στη νέα δημοτική θητεία θα υπολογίζει όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους ως ισότιμους συνεργάτες.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS