Κλείσιμο χρονιάς από τον ΕΟΣ σε εναν υπέροχο χώρο της Τρίπολης!!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης σήμερα διοργάνωσε ένα γλέντι λήξης περιόδου αθλητικών δραστηριοτήτων 2013-2014 στο μαγευτικό χώρο του Φυσιολατρικού Ομίλου Τρίπολης!

Μικρά και μεγάλα μέλη του απόλαυσαν για άλλη μια φορά αναρρίχηση στην φύση, γλέντησαν και θυμήθηκαν με ένα βίντεο στιγμές του ΕΟΣ από την χρονιά που πέρασε!!

Ο Πρόεδρος ΕΟΣ κ. Αθανάσιος Κακαρίκος μίλησε για την προσφορά του ΕΟΣ ακόμα και όταν ζητηθεί από τον Δήμο Τρίπολης, μυστικά αναρρίχησης και ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή να σταθεί ο νέος Δήμος από Σεπτέμβρη δίπλα στον ΕΟΣ.

Ο υπεύθυνος των χιονοδρομιών μίλησε για τα έπαθλα που έφεραν στον ΕΟΣ οι αθλητές των χιονοδρομιών/

Ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής τόνισε τη σημασία που θα δώσει ο Δήμος από Σεπτέμβρη στον Αθλητισμό , ζήτησε τη συνεργασία του ΕΟΣ σε προτάσεις που θα ήταν χρήσιμες για τον σύλλογο και τόνισε ιδιαίτερα ότι τα χρήματα των δημοτών είναι αυτά που στηρίζουν τα σωματεία - συλλόγους μέσω του Δήμου.

Τέλος ο κ. Μουγγοπέτρος ο οποίος συντηρεί και είναι Πρόεδρος του Φυσιολατρικού Ομίλου Τρίπολης  είπε ότι ο Όμιλος θα σταθεί δίπλα σε όποιον σύλλογο το θέλει με τον να παραχωρεί τον όμορφο αυτόν χώρο στο ξωκλήσι του Αι Γιαννη Ριγανά.













 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS