Ενοικίαση Κοινόχρηστων Ποδηλάτων στην Τρίπολη

Την ευθύνη διαχείρισης και ενοικίασης ο Δήμος Τρίπολης ανέθεσε, μετά από συμφωνία, στους  τρεις τοπικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ποδηλάτου. Οι επιχειρηματίες αυτοί είναι: Φαρφαράς Αντώνιος, Μέλιος Γεώριος και Μάγκλαρης Ιωάννης & ΣΙΑ ΟΕ. Σε κάθε σταθμό θα βρίσκονται 15 ποδήλατα αλουμινίου και την αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης και διάθεσης των ποδηλάτων έχουν οι τρεις τοπικοί επιχειρηματίες. Οι τιμές ενοικίασης και ο τρόπος διάθεσης των ποδηλάτων διαμορφώνονται αποκλειστικά από τον Δήμο Τρίπολης.
Ποδηλατικοί Σταθμοί:
1. Γρηγοριου Ε
2. Οδός Β. Οικονομίδου 37
3. Οδός Ελ. Βενιζέλου 5

Κανονισμοί Ενοικίασης 
  1. Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και η υπογραφή γραπτής σύμβασης. 
  2. Το ποδήλατο και όλα τα εξαρτήματά του θα πρέπει να επιστρέφονται στην συμφωνημένη ημερομηνία και ώρα. Η επιστροφή του ποδηλάτου πέραν της προπληρωμένης ώρας έχει ως αποτέλεσμα τη χρέωση του πελάτη σύμφωνα με την τιμολογιακή  πολιτική.
  3. Δεν επιτρέπεται η ενοικίαση ποδηλάτου σε ανήλικους κάτω των 16 ετών εκτός εάν υπάρχει ενήλικος συνοδός, ο οποίος αναλαμβάνει και αποδέχεται γραπτώς την εποπτεία του ανηλίκου.
  4. Σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης, απώλειας ή κλοπής του ποδηλάτου, ο πελάτης πρέπει να αναλάβει πλήρως το κόστος αντικατάστασης του ποδηλάτου ή του εξαρτήματος που εκλάπη.
  5. Κατά την ενοικίαση του ποδηλάτου θα διατίθεται  κράνος και κλειδαριά ασφαλείας χωρίς επιβάρυνση.
  6. Ο Δήμος Τρίπολης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης δεν μπορεί να επιρρίψει καμία ευθύνη στην πλευρά της εταιρείας μας και πρέπει να εγκαταλείψει οποιαδήποτε αξίωση του ενάντια στην εταιρεία μας για τυχόν ατυχήματα, ζημιές ή τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης.
  7. Κατά την ενοικίαση με την ώρα ή με την ημέρα, το ποδήλατο ανεξάρτητα από την ώρα που ενοικιάστηκε θα πρέπει να επιστρέφεται μέχρι τις 20.30 το βράδυ στον Σταθμό και η ενοικίαση ολοκληρώνεται.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:45 – 14.00
Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00 – 20:30
Σάββατο: 9:00 – 15:00

Όλα τα ποδήλατα είναι καινούρια, με σκελετό από αλουμίνιο σε άριστη κατάσταση. Μαζί με το ποδήλατο θα διατίθενται κράνος και  κλειδαριά ασφαλείας χωρίς επιβάρυνση. Για τους επισκέπτες της πόλης θα υπάρχει αναλυτικός χάρτης με όλα τα σημαντικά σημεία και αξιοθέατα της πόλης μας.

Τιμές Ενοικίασης
Κάθε ώρα 1,00 €
Μία ολόκληρη  ημέρα 6,00€
Για μία εβδομάδα 35,00€
Κάρτα ετήσιας συνδρομής
Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Τρίπολης μπορούν να εκδώσουν κάρτα ετήσιας συνδρομής. Για τους συνδρομητές θα ισχύει ειδικός τιμοκατάλογος με σημαντικές εκπτώσεις. Για να μπορέσει κάποιος να γίνει συνδρομητής στο σύστημα των κοινόχρηστων ποδηλάτων θα πρέπει να προσκομίσει  την αστυνομική του ταυτότητα και μία φωτογραφία. Το κόστος έκδοσης της ετήσιας κάρτας θα είναι 5€ και θα εκδίδεται σε δύο εργάσιμες ημέρες. Οι αιτήσεις και η χορήγηση της κάρτας θα γίνεται  μέσω των τριών τοπικών εμπόρων ποδηλάτων που έχουν και την ευθύνη διαχείρισης των κοινόχρηστων ποδηλάτων, δηλαδή των Αντώνη Φαρφαρά, Γεωργίου Μέλιου  και Ιωάννη Μάγκλαρη & ΣΙΑ ΟΕ.
Τιμές Ενοικίασης Συνδρομητών:
Πρώτη ώρα 1,00€
Κάθε επιπλέον ώρα 0,50€
Μία ολόκληρη  ημέρα 4,00€
Για μία εβδομάδα 25,00€

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS