Πολλοι επαγγελματίες έσπευσαν να ενημερωθούν για τα χρέη στον ΟΑΕΕ

Ενημέρωση επιχειρηματιών για χρέη ΟΑΕΕ.

Τι γίνεται με τις προσφυγές




Μια ημερίδα με πολύ σημαντικό θέμα ήταν η σημερινή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με άμεσα ενδιαφερόμενους τους επιχειρηματίες.

Φτάσαμε στην εποχή που οι εισφορές στον ΟΑΕΕ είναι δυσβάσταχτες για τους επιχειρηματίες. Έτσι δημιουργούνται χρέη που ολοένα μεγαλώνουν και φέρνουν σε αδιέξοδο όπως κλείσιμο επιχείρησης , μη ασφάλιση κλπ

Με θέμα λοιπόν "Το κοινωνικό πρόβλημα των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ Νομική άμυνα" οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για αυτό το καυτό θέμα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγινε σύνδεση μέσω Skype με τον  Γιώργο Φλωρά, επικεφαλή της κίνησης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» και μετά  παρουσιάστηκαν οι «40 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χρέη στον ΟΑΕΕ» .

Τέλος  δικηγόρος – συνεργάτης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Κοκκίνης παρουσίασε τις προτεινόμενες νομικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν καθώς και τις ομαδικές προσφυγές που ήδη γίνονται από άλλα Επιμελητήρια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Μπουντρούκας είπε ότι ήδη είναι χιλιάδες οι επιχειρηματίες που τους ταλανίζει το θέμα και θα πρέπει άμεσα να γίνουν ενέργειες και από το αρμόδιο υπουργείο ώστε να λυθεί.





 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS