Αναλυτικά οι βάσεις 2014

Επίσης μεγαλη είναι η άνοδος στα μόρια των Πολυτεχνικών σχολών που φτάνει ακόμη και τα 1000 μόρια .Δειτε τις βάσεις 2014 για όλα τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας και που πέρσαν οι υποψήφιοι στους παρακάτω συνδέσμους
Οι Βάσεις 2014
1. ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2014
2. ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2014
3. ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2012_ΠΑΝΕΛ.2014
4. ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2013_ΠΑΝΕΛ.2014
5. ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2014
6. ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2014
7. ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2012_ΠΑΝΕΛ.2014
8. ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2013_ΠΑΝΕΛ.2014(1)
Τα συγκριτικά για τις Βάσεις
Επιλογη 90% ΓΕΛ ΕΠΑΛ Β
Επιλογή ΕΠΑΛ Α
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο - όνομα - πατρώνυμο - μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.
Επίσης, σήμερα, την ίδια ώρα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής.
Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://moreresults.minedu.gov.gr.
Βάσεις 2014 Υποψήφιοι που πέρασαν από τους πρώτους στο πανεπιστήμιο
Η ημέρα της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια σημαίνει χαρά σε κάποιους υποψήφιους και για άλλους απογοήτευση. Ορισμένοι, ωστόσο, δεν χαίρονται μόνο γιατί πήραν το πολυπόθητο "εισιτήριο" για την ανώτατη εκπαίδευση, έχουν και την πρόσθεση ικανοποίηση ότι πέρασαν μεταξύ των πρώτων στις σχολές της επιλογής τους. Για την προσπάθεια που κατέβαλαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για μελοντικά σχεδιά τους μιλούν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δύο από τους αριστεύσαντες, απόφοιτοι και οι δύο ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου της Θεσσαλονίκης.
Δεύτερη στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ, με 19.427 μόρια, πέρασε η Μαρία-Ελένη Ζουλούμη. Όπως δήλωσε, διάβασε πολύ χωρίς να κάνει υπερβολές. "Ξέρεις ότι μια χρονιά είσαι μέσα", ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το καλοκαίρι ξεκουράστηκε και είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στα φοιτητικά της καθήκοντα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, θέλει να αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα από πανεπιστήμιο του εξωτερικού, τόσο για την εμπειρία της ζωής εκτός Ελλάδας όσο και για τη γνώση που θα αποκτήσει. Απαντώντας στο ενδεχόμενο μόνιμης εγκατάστασης και σταδιοδρομίας στο εξωτερικό τονίζει: "σίγουρα θέλω να μείνω Ελλάδα".
Τρίτος στο Οικονομικό της ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης πέρασε ο Χρήστος Τασιούλας, συγκεντρώνοντας 19.512 μόρια. Είπε ότι διάλεξε το συγκεκριμένο τμήμα γιατί τον ενδιαφέρουν τόσο οι στρατιωτικές σχολές, όσο και το ακαδημαϊκό κομμάτι. Τόνισε, δε, ότι από την αρχή της χρονιάς διάβαζε μεθοδικά και με πρόγραμμα, ενώ από το προηγούμενο καλοκαίρι κάλυψε μέρος της ύλης. Και στα δικά του σχέδια βρίσκεται η απόκτηση μεταπτυχιακού, καθώς, όπως είπε, η επιστήμη που θα σπουδάσει μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετικά πεδία.

dikaiologitika.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS