Στηριξη στον αγώνα των εργατών του ΚΔΑΥ Τριπολης‏


Η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο ΚΔΑΥ «Πελοποννησιακή Εταιρεία Ανακύκλωσης Α.Ε» στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, που διεκδικούν τα αυτονόητα. Καταβολή δεδουλευμένων, γάντια, φόρμες εργασίας και παπούτσια για να μην έρχονται σε επαφή με μολυσμένα σκουπίδια, καθώς και βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας τους.

Οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΥ «Πελοποννησιακή Εταιρεία Ανακύκλωσης Α.Ε» στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης δουλεύουν στα σκουπίδια μας σε άσχημες συνθήκες εργασίας και αμείβονται, μετά από κινητοποιήσεις τους, με ψίχουλα.

Αυτά είναι συνέπεια της ιδιωτικοποίησης στη διαχείριση των απορριμμάτων και θα δούμε και ακόμη χειρότερα μετά από την εξ’ ολοκλήρου παράδοση της διαχείρισης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο μεγάλο κεφάλαιο.

Καλούμε τα συνδικάτα του Νομού, τους υπόλοιπους λαϊκούς φορείς, τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα να στηρίξουν τον αγώνα και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους απεργούς του ΚΔΑΥ, που δουλεύουν στα σκουπίδια μας και δεν πληρώνονται.

Η ταξική αλληλεγγύη και συμπόρευση να κάμψει την εργοδοτική ασυδοσία και αδιαλλαξία. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

 

ΤΡΙΠΟΛΗ 25.08.2014

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη