Παναγιώτης Παπαχρόνης: Η μείζονα αντιπολίτευση υπεύθυνη για την κατάσταση δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγνώμη


Μετά και τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας στις 22/9/2014, θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου ,διότι , δεν έχω ακούσει καθόλου μέχρι και σήμερα , από την μείζονα αντιπολίτευση, ούτε ένα συγνώμη για την κατάσταση την οποία παραλάβαμε και  στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος της Τρίπολης σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών, καθώς είναι καθολικά υπεύθυνη.

Και είναι υπεύθυνη,γιατί κατάφερε να κάνει δύσπιστους ΟΛΟΥΣ τους δημότες Τρίπολης απέναντι στην λειτουργία ενός προσωρινού σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων ,μιας και εκείνοι ως διοίκηση του δήμου απέτυχαν παταγωδώς στην λειτουργία του όταν το επιχείρησαν, μετατρέποντας τον έτσι σε παράνομο Χ.Α.Δ.Α...(βλ Αγία Τριάδα).

Το μόνο που τους απασχολεί , απ ότι φαίνεται, είναι να κάνουν υποδείξεις , ότι οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας, είμαστε "μικροί " και "πως πρέπει να μάθουμε πρώτα" για να μιλήσουμε, ή να προσφωνούν συναδέλφους με υποκοριστικά των ονομάτων τους θέλοντας ανεπιτυχώς να τους μειώσουν και άλλα τέτοια φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα...Ας μας πει κάποιος απ αυτούς, πώς και πού σπούδασαν πολιτική για την τοπική αυτοδιοίκηση ,για να σκεφτούμε εάν θα πάμε να φοιτήσουμε κι εμείς!!!.....προφανώς και δείχνουν πως αντιλαμβάνονται ως επάγγελμα την πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση...

Προσωπικά εγώ ΔΕΝ την αντιλαμβάνομαι έτσι και με προσβάλλει να έχω ως κριτήριο λόγου στο δημοτικό συμβούλιο, χρονικές θητείες και άλλα τέτοια επικοινωνιακά παιχνιδάκια που χρησιμοποίησαν οι συνάδελφοι της μείζονος αντιπολίτευσης....Για να μην βιαστεί κάποιος και μου αναφέρει πως : «το μικρόφωνο είναι εκεί , γιατί δεν έχω μιλήσει;», θα τον προλάβω λέγοντας του, πως θα μιλήσω και εγώ αλλά και ο καθένας από εμάς ,όποτε ο ίδιος κρίνει ότι πρέπει να το κάνει, χωρίς αυτό να επιτρέπει σε κανέναν να το εκλάβει  ως αδυναμία μας.

            Είναι κατάντια, δυστυχώς, ελλείψει σοβαρών επιχειρημάτων, να καταφεύγουν σε τέτοιου είδους τεχνάσματα... Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Τρίπολης, τολμήστε μια φορά , σε ένα τέτοιο θέμα μείζονος σημασίας όπως είναι τα σκουπίδια, να αποδεχτείτε τις μεγάλες και ιστορικές ευθύνες σας και μην αγορεύετε απλά για να το κάνετε...Έστω και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης...Καλό θα είναι και για εσάς αλλά κυρίως για τους δημότες τους οποίους λέτε πως υπηρετείτε.

Υ.γ. Ο Δήμαρχος μας κύριος Παυλής, εξ αρχής είχε εξηγήσει δημόσια τον τρόπο που θα λειτουργεί ο σταθμός μεταφόρτωσης..Όπου κι αν έγινε η μεταφόρτωση τις προηγούμενες μέρες, έχει  αποδειχθεί στην πράξη,-κι όποιος θέλει ας το αμφισβητήσει με επιχειρήματα- πως ΔΕΝ έμεινε μετά το πέρας των μεταφορτώσεων ΚΑΝΕΝΑ απολύτως σκουπίδι στα σημεία εκείνα  και ο Δήμαρχος πως είναι συνεπής σε αυτά που είχε πει!!

Αυτό θα περίμενα να το αναγνωρίσουν οι συνάδελφοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης , (μιας και λένε πως τα σωστά θα τα  επικροτούν) αλλά δυστυχώς ,μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί...

 

Σας ευχαριστώ πολύ,

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Σπύρου Παπαχρόνης

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τρίπολης

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS