Απαγωγή 27χρονης: Στη Λούτσα επικεντρώνονται οι έρευνες - Από εκεί έγινε το ένα τηλεφώνημα - Παρακολουθείται από ψυχολόγο η κοπέλα

- Το ένα από τα τηλεφωνήματα των απαγωγέων έγινε από κεραία της Λούτσας
- Τα υπόλοιπα τρία από Πετράλωνα, Ομόνοια και παραλιακή, όλα εν κινήσει
- Σε μονοκατοικία της Λούτσας πήγαν την κοπέλα μήπως αναγνωρίσει οτιδήποτε
- Αναγνωρίζει κάποιες φωνές η 27χρονη που έζησε τον τρόμο στα χέρια των απαγωγέων
- Ακόμη και στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας στρέφονται οι έρευνες της
αστυνομίας

Η απαγωγή της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, είχε ευτυχώς αίσιο τέλος για την ίδια, αφού επέστρεψε σώα και αβλαβής στην οικογένειά της, ωστόσο πυρετωδώς εργάζονται οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, ούτως ώστε να βρουν τους δράστες.

Όσο περνούν οι ώρες τα στοιχεία γίνονται ολοένα και περισσότερα, ενώ και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να οδογήσει στο... ξετύλιγμα του κουβαριού.


Η Λούτσα στο επίκεντρο


Στην Λούτσα επικεντρώνονται οι αστυνομικές έρευνες, καθώς το ένα από τα τηλεφωνήματα που έκαναν οι απαγωγείς στην οικογένεια της 27χρονης, εντοπίστηκε σε κεραία της περιοχής. Όπως είναι φυσικό, η αστυνομία "χτενίζει" την συγκεκριμένη περιοχή και μάλιστα σήμερα, Δευτέρα, η κοπέλα οδηγήθηκε στη Λούτσα, συνοδεία φυσικά της αστυνομίας.

Αυτό έγινε ούτως ώστε να καταφέρει η 27χρονη να αναγνωρίσει το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να δώσει απαντήσεις σχετικά με το που κρατούνταν. Στην περιοχή, η κοπέλα είδε μία μονοκατοικία, χωρίς να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό.

Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπορεί να πιέσει παραπάνω την 27χρονη φοιτήτρια, η οποία έζησε μία τρομακτική εμπειρία στα χέρια των απαγωγέων της και μάλιστα για αυτό το λόγο παρακολουθείται και από ψυχολόγο, ώστε να έχει την στήριξη που χρειάζεται για να ξεπεράσει το σοκ.

Εν κινήσει τα υπόλοιπα τηλεφωνήματα


Παράλληλα, εκτός από το τηλεφώνημα που προαναφέραμε, οι πληροφορίες λένε πως τα υπόλοιπα τρία έγιναν εν κινήσει και όλα από διαφορετικές περιοχές.

Πετράλωνα, παραλιακή και Ομόνοια είναι τα τρία σημεία, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Που στρέφονται οι έρευνες


Την ίδια ώρα, οι άνδρες της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση δεν αποκλείουν κανένα απολύτως ενδεχόμενο, την ώρα που από την πρώτη στιγμή τόσο η κοπέλα όσο και ο πατέρας της, έκαναν λόγο για ένα νεαρό, ο οποίος μιλούσε πολύ καλά ελληνικά.

Αυτό σημαίνει πως οι έρευνες στρέφονται ακόμη και στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 27χρονης, με την ίδια να έχει ήδη αναγνωρίσει δύο - τρεις φωνές από τις μετεγγραφές που έγιναν από τα τηλεφωνήματα με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ απαγωγέων και της οικογένειάς της.

Πρωτόγνωρες πρακτικές


Το γεγονός πως οι απαγωγείς τις 27χρονης φοιτήτριας, επικοινωνούσαν με τους γονείς της με σημειώματα τα οποία μάλιστα έγραφε η ίδια – παράλληλα αποτελούσαν και μια απόδειξη ότι είναι καλά στην υγεία της - είναι μια πρακτική που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ κατά το παρελθόν στην Ελλάδα.
Αυτό το κατά τα άλλα ευρηματικό κόλπο των απαγωγέων μείωσε τις τηλεφωνικές επαφές που ήταν αναγκασμένοι να κάνουν με τους γονείς της 27χρονης και κατά συνέπεια μείωσαν και τον κίνδυνο εντοπισμού τους από τις Αρχές Ασφαλείας.

«Πρόκειται για μια πρακτική που άρχισε να χρησιμοποιείται στης βόρειες χώρες τις Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, και αφορούσε στης απαγωγές μελλών αστικών οικογενειών που είχαν μια καλή οικονομική επιφάνεια. Δεν ήταν εκατομμυριούχοι, αλλά μπορούσαν να πληρώσουν ένα καλό ποσό για να ξαναπάρουν αγκαλιά το παιδί τους», λέει με νόημα στο «Newsit» αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ οποίος έχει γνώση των ερευνών για την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, οι αστυνομικοί «βλέπουν» στο στήσιμο της απαγωγής μια δόση ερασιτεχνισμού, αλλά από την άλλη πλευρά διακρίνουν και μια «νότα» επαγγελματισμού των δραστών, οι οποίοι φρόντισαν τουλάχιστον μέχρι στιγμής να καλύψουν με το καλύτερο τρόπο τα νώτα τους....

Χθες το απόγευμα, η 27χρονη φοιτήτρια κατέθετε επί ώρες στα γραφεία τις Ασφάλειας ώστε να φωτίσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, άγνωστες πτυχές της απαγωγής της που μπορεί να αποτελέσουν όπλα στην «φαρέτρα» των Αξιωματικών της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση τις υπόθεσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ekkentriko.blogspot.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS