Επίσκεψη Μητροπολίτη στο Δημαρχείο


Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρίπολης και ιδιαίτερα στο γραφείο Δημάρχου κ. Δημήτρη Παυλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νέο Δημαρχείο και επισκέφθηκε τον Δήμαρχο στο γραφείο του.

Ο Δήμαρχος Τον υποδέχθηκε μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με Αντιδημάρχους, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, με Δημοτικούς Συμβούλους και  με τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Τρίπολης.

Αφού αντάλλαξαν δώρα, έγινε μια ουσιαστική συζήτηση όπου ήταν έκδηλη η επιθυμία και από τις δύο πλευρές για αγαστή, αρμονική, συνεχή συνεργασία των δύο πλευρών με στόχο την ωφέλεια των συμπολιτών μας και της κοινωνίας μας.

Ψηλά στην ατζέντα μπήκε το θέμα της υλοποίησης του πιλοτικού προγράμματος για το «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», καθώς και οι δράσεις της κοινωνικής πολιτικής τόσο του Δήμου όσο και της Εκκλησίας.

Κοινό συμπέρασμα είναι ότι μόνο με συνεργασία των δύο πλευρών θα μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στους άμεσα ενδιαφερόμενους και πληττόμενους από αυτή την κρίση που διανύουμε. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για συχνή επικοινωνία και συνεργασία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS