Εκλογές και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας «Η ΕΝΩΣΗ».

Την Κυριακή 09-11-2014 έλαβαν χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, οι εκλογές του νέου συνεταιρισμού που δημιουργήθηκε σε εφαρμογή του νόμου 4015/2011, έπειτα από τη συγχώνευση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας με 15 πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς – μέλη της.
Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν φυσικά μέλη, αγρότες και κτηνοτρόφοι των συγχωνευμένων συνεταιρισμών και η συμμετοχή πλησίασε το 70% επί του συνόλου των μελών.

Από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο την Παρασκευή 13-11-2014 συνήλθε σε σώμα και έγινε η κατανομή  των αξιωμάτων, όπου και προέκυψε η νέα Διοίκηση του Συνεταιρισμού ως εξής :
Πρόεδρος: Τσιοτίνας Αθανάσιος του Σάββα
Αντιπρόεδρος: Κλαδούρης Γεώργιος του Σταύρου
Γραμματέας: Γκάνιος Γιώργος του Αθανασίου
Ταμίας: Καρράς Νικόλαος του Χρήστου
Μέλος: Τσιακόπουλος Κών/νος του Δημοσθένη
Μέλος: Κοσκολός Γεώργιος του Χρήστου
Μέλος: Καραγιάννης Ιωάννης του Αλεξάνδρου
Για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Καπλάνης Νικόλαος του Κυριάκου, Αποστολόπουλος Βασίλειος του Γεωργίου και Μπαλή Γεωργία του Σωτηρίου.
Ως αντιπρόσωποι στην ΠΑΣΕΓΕΣ εκλέχθηκαν οι κ. Τσιοτίνας Αθανάσιος του Σάββα και  Στάθης Ελευθέριος του Ιωάννη.
Ως αντιπρόσωποι στην ΚΕΣΠΥ εκλέχθηκαν οι κ.  Πάρχας Κωνσταντίνος του Γεωργίου και  Μητρόπουλος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου.
Ως αντιπρόσωπος στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή του Άρθρου 17 του Π.Δ.30/96 εκλέχθηκε ο Τούντας Ιωάννης του Αριστείδη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS