Εκατοντάδες είναι οι οδηγοί που έμειναν εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως για περίπου 3 ώρες.

Διακόπηκε η κυκλοφορία στο νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Κορίνθου - Τριπόλεως - Καλαμάτας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το 118,5ο έως το 121ο χλμ, στο ύψος της Νεμέας λόγω της χιονόπτωσης. Εκατοντάδες είναι τα οχήματα που έχουν εγκλωβιστεί.
Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στο 205ο χλμ του νέου αυτοκινητοδρόμου Τριπόλεως - Καλαμάτας, στο ύψος της Τσακώνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κλειστή παραμένει λόγω χιονόπτωσης είναι και η παλαιά εθνική οδός Άργους - Τριπόλεως στον Αχλαδόκαμπο, η εθνική οδός Νεμέας - Κανδύλας και ο δρόμος Άργους - Καρυάς.
Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών, βαρέα οχήματα πέρασαν από τα μπλόκα με αποτέλεσμα λόγω του χιονιού να κολλήσουν και να αποκλειστούν δεκάδες οδηγοί.
ethniki
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί από τη Μεγαλόπολη, που προσπαθούν να βοηθήσουν τα οχήματα να συνεχίσουν την πορεία τους, ενώ στο σημείο δεν υπάρχει αποχιονιστικό όχημα, αλλά μόνο ένα όχημα του Μορέα που εποπτεύει την κατάσταση.
Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Αρκαδία
Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Αρκαδίας, απαγορεύτηκε από η κυκλοφορία των πάσης φύσεως φορτηγών οχημάτων άνω των 3.5 τόνων, στο εθνικό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας, για ιδιαίτερους λόγους ασφάλειας, λόγω της επικρατούσας χιονόπτωσης.
Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στο οδικό δίκτυο του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, καθώς και στο εθνικό οδικό δίκτυο, Τρίπολης - Καλαμάτας, Τρίπολης - Πύργου, Τρίπολης - Σπάρτης, Τρίπολης - Άργους και Τρίπολης - Κανδήλας.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/538765/kleisti-i-e-o-sto-ypsos-tis-nemeas-kai-tis-tsakonas#ixzz3NQHv5Vxs

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS