Εγκλωβισμένα Aυτοκίνητα Στην Εθνική Οδό Τριπόλεως - Καλαμάτας Λόγω Του Χιονιού (Φωτό)

Εγκλωβισμένα Aυτοκίνητα Στην Εθνική Οδό Τριπόλεως - Καλαμάτας Λόγω Του Χιονιού (Φωτό)
Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στην Εθνική Οδό  Κορίνθου – Τριπόλεως - Καλαμάτας εξαιτίας των σφοδρών χιονοπτώσεων.

Στο 205ο χλμ στο ρεύμα από Καλαμάτα προς Τρίπολη στην περιοχή Τσακώνα,  υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας, καθώς λόγω της κακοκαιρίας ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας γλίστρησε και βγήκε από το δρόμο.

Αρχικώς υπήρξε ο σχεδιασμός άλλο λεωφορείο να φτάσει στο σημείο και να παραλάβει τους επιβάτες- οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους-όμως τελικά μετά από γιγαντιαία επιχείρηση το όχημα απεγκλωβίστηκε και αναμένεται να συνεχίσει κανονικά την πορεία του.
Σύμφωνα με την «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.» πολλά αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί πίσω από το λεωφορείο, όμως το πρόβλημα βαίνει προς αποκατάσταση.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Δευτέρας,  στο ύψος του κόμβου της Νεμέας είχαν εγκλωβιστεί από το χιόνι δεκάδες αυτοκίνητα.

Πολλοί οδηγοί δεν είχαν τοποθετήσει στα αυτοκίνητά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και λόγω της χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, το χιόνι που είχε πέσει έγινε πάγος, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα ΙΧ.

Η ταλαιπωρία των οδηγών δεν έχει προηγούμενο για την περιοχή, καθώς υπάρχουν αναφορές με οδηγούς που ξεκίνησαν από την Αθήνα στις 3 το μεσημέρι και τις τελευταίες 2 ώρες έχουν κολλήσει στα Παραδείσια. Το τμήμα Παραδείσια -Τσακώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα, κυκλοφορείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Όπως ενημερώνει το newpost η «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», για να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία των οδηγών, από το Σπαθοβούνι μέχρι και την Καλαμάτα όλοι οι σταθμοί διοδίων είναι ανοιχτοί.

Στο ρεύμα προς Αθήνα, γίνεται προσπάθεια να περάσουν τα εκχιονιστικά, τα οποία δυσκολεύονται λόγω των οχημάτων που έχουν καταλάβει το οδόστρωμα.

Κλειστή λόγω χιονόπτωσης είναι επίσης η παλαιά εθνική οδός Άργους - Τριπόλεως στον Αχλαδόκαμπο, η εθνική οδός Νεμέας - Κανδύλας και ο δρόμος Άργους - Καρυάς.
Πηγή: newpost.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS