Το 2ο UNDEROCK FESTIVAL θα διοργανωθεί στην Τρίπολη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟ 2ο UNDEROCK FESTIVAL

UNDEROCK-LOGOΤο διαδικτυακό γκάλοπ που διοργανώσαμε για το 2ο UNDEROCK FESTIVAL ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2015!
Η παραγωγή (ΚΕΡΑΣ – Πολιτισμός & Ανάπτυξη) θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του φεστιβάλ που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην on-line ψηφοφορία.
  • Η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων (πάνω από 60%) ψήφισε την ΤΡΙΠΟΛΗ ως προτιμότερο μέρος για την διοργάνωση του επόμενου UNDEROCK FESTIVAL.
  • Στο ερώτημα σχετικά με το εάν πρέπει η μία ημέρα του επόμενου UNDEROCK να είναι αφιερωμένη στην έντεχνη ελληνική μουσική ή να παραμείνει το φεστιβάλ ένα αμιγώς ROCK festival, υπήρξε ισορροπία στις απαντήσεις και οι ψήφοι μοιράστηκαν!
  • Τέλος, όσοι ψήφισαν, επέλεξαν το video art (κυρίως) και την φωτογραφία (δευτερευόντως) ως τις μορφές σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας που θα προτιμούσαν να δουν στο επόμενο UNDEROCK FESTIVAL. Εδώ σημειώνουμε ότι υπήρξαν από αρκετούς φίλους ενδιαφέρουσες προτάσεις σχετικά με τις μορφές τέχνης που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στο περιθώριο του φεστιβάλ. Ως παραγωγή, τις λαμβάνουμε υπόψη, τις αξιολογούμε και θα αποφασίσουμε σχετικά.
Ετσι, πιστοί στο σχέδιό μας να γίνει UNDEROCK FESTIVAL το δημοκρατικότερο και το πιο διαδραστικό φεστιβάλ, αλλά και σεβόμενοι τις απόψεις των φίλων του φεστιβάλ, ανακοινώνουμε τα εξής:
Το 2ο UNDEROCK FESTIVAL θα διοργανωθεί στην Τρίπολη, μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες. Η ημερομηνία και ο χώρος θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
Το line-up της μιας ημέρας του διήμερου φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη ελληνική έντεχνη μουσική σκηνή. Το line-up και των δύο ημερών θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες με τους καλλιτέχνες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του καθενός.
Η ΚΕΡΑΣ – Πολιτισμός & Ανάπτυξη θα προχωρήσει άμεσα στην διερεύνηση όσων καλλιτεχνών δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο στο χώρο του video art και της φωτογραφίας και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 2ο UNDEROCK FESTIVAL.
Είμαστε ευγνώμονες για την πλατιά στήριξη και την αγάπη που μας δίνετε, εσείς οι φίλοι του UNDEROCK FESTIVAL και υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας. Ετσι ώστε το UNDEROCK FESTIVAL, το δικό σας φεστιβάλ, να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο.
Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις στο επόμενο διάστημα, σχετικά με τη διοργάνωση. Stay tuned!
The UNDEROCK Team

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη