«ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ» (DOPPIE VITE) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Διπλές_ζωές_εξώφυλλο
ΑΛΔΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
WWW.aldeker.com.gr
τηλ και φαξ: 210 3828464
UN_ΑΛΔΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Costantino Salis:
«Διπλές Ζωές» (Doppie Vite)
αστυνομικό μυθιστόρημα
μετάφραση από Ιταλικά: Πατρίτσια Μπόρσα
«Το άλλο μου εγώ μπορεί να είναι ένας πυρομανής και εν δυνάμει δολοφόνος. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που δεν κινούν καμία υποψία και όμως ζουν διπλές ζωές».
Costantino Salis
Το Διπλές Ζωές είναι ένα αστυνομικό άλλα και ερωτικό μυθιστόρημα. Ένας μυστηριώδης άντρας, εισβάλλει στη ζωή του Ραφαήλ – ενός Ελληνοϊταλού πολιτικού μηχανικού που ζει στην Ελλάδα. Ο Ραφαήλ έχει έναν παράνομο δεσμό με τη γυναίκα ενός πάμπλουτου επιχειρηματία. Κάποια στιγμή η ερωμένη του αποφασίζει να διακόψει τη σχέση της μαζί του. Ο μυστηριώδης άντρας κρύβει ένα φοβερό μυστικό και απειλεί τη ζωή του Ραφαήλ και της πρώην ερωμένης του. Ένας ντεντέκτιβ μαζί με μια ιστοριογράφο αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν τέσσερις μυστηριώδεις δολοφονίες. Ο Ραφαήλ μέσα σε λίγες ώρες γίνεται ο πρωταγωνιστής ενός καταιγιστικού αστυνομικού θρίλερ.
«Ο Costantino Salis είναι ένας ιδιοφυής συγγραφέας ικανότατος να μεταδίδει σασπένς. Μια ερωτική περιπέτεια μεταμορφώνεται σε ένα καταιγιστικό αστυνομικό θρίλερ».
Εφημερίδα La Stampa, Tutto Libri.
Tα μυθιστορήματα αστυνομικής πλοκής ανήκουν σε ένα απαιτητικό είδος, καθώς όλη η απόλαυση της ανάγνωσης πηγάζει από το σασπένς και τις συνεχείς ανατροπές και όχι από την ανάπτυξη των χαρακτήρων. Ο συγγραφέας στο «Διπλές ζωές» μας δίνει διαρκώς και μια ζωντανή περιγραφή των χαρακτήρων κι όχι μόνο των δύο τριών που πρωταγωνιστούν στο μυθιστόρημα δημιουργώντας έντονα συναισθήματα συμπάθειας, απαξίωσης ή ακόμη και μίσους γι αυτούς…
Βιβλίο έντονης συναισθηματικής φόρτισης, εξαίρετης αφηγηματικής τεχνικής, όπου δεν υπάρχει ίχνος μελοδραματισμού, συχνά μάλιστα γραμμένο με καταλυτική ειρωνεία, το μυθιστόρημα του Κοσταντίνο Σάλις είναι από τα απολαυστικότερα μυθιστορήματα της χρονιάς, αγγίζοντας ταυτόχρονα το συναίσθημα και τη σκέψη του αναγνώστη …
Η υπόθεση περιέχει ερωτικές σκηνές, ίντριγκες, δολοφονίες, καταδιώξεις με περιπολικά, αστυνομικούς, κακοποιούς και ένα ντεντέκτιβ που μαζί με μια ιστοριογράφο προσπαθεί να διαλευκάνει μια μυστήρια υπόθεση που αφορά ένα ζευγάρι – δύο ήρωες πρωταγωνιστές που έχουν μια κρυφή ερωτική σχέση.
Ο Ραφαήλ Ντονάτο θα δώσει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να κατανοήσει τα κίνητρα ενός αδίστακτου διώκτη του, όμοιο του οποίου δεν έχει συναντήσει ποτέ… Είναι ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα με συνεχείς ανατροπές κι αξιοπρόσεκτο γιατί όπως επισημαίνει ο συγγραφέας με το χαρακτηριστικό μότο του:
Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που δεν κινούν καμία υποψία και όμως ζουν διπλές ζωές.
ΑΛΔΕ Εκδόσεις (σχήμα : 14Χ21)
Σελ:319 isbn: 978-960-9451-63-5
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Costantino Salis είναι Ελληνοϊταλός συγγραφέας και ζει μεταξύ Αθήνας και Ρώμης. Είναι πτυχιούχος Νομικής και Φιλοσοφικής Σχολής. Σπούδασε Θέατρο στην Εθνική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης της Ρώμης. Τιμήθηκε από το Ιταλικό Κοινοβούλιο όπου παρουσίασε το βραβευμένο του έργο Dritto al cuore della vita, που βρέθηκε ανάμεσα στα μπεστ σέλλερς της Ιταλίας. Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί και από τις εκδόσεις Πύρινος Κόσμος με τίτλο Στην καρδιά της ζωής. Είναι δημιουργός του «Φιλοσοφικού Show», μία περφόρμανς με πρόζα, μουσική, τραγούδι και σάτιρα. Το παρουσιάζει στην Ιταλία και ενίοτε στην Ελλάδα. Έχει γράψει τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος αλλά και Ιταλοί καλλιτέχνες Έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα πέντε λογοτεχνικά του έργα. Το βιβλίο του Διπλές Ζωές γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία και είναι η πιο πρόσφατη συγγραφική του δημιουργία.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα του συγγραφέα: www.costasalis.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS