Δάρα και Νεστάνη χωρίς κανάλια;;;;


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-------ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ----ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ
Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί την Γραμματέα του Συνδέσμου του χωριού Δάρα-Αρκαδίας Αντωνία Κορδοπάτη
για τα καλά και ενθαρρυντικά λόγια που έκανες στο έργο του Σύλλογό μας.ΤΌΣΟ για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ μας να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε χρήματα από τους κατοίκους του χωριού μας για να τοποθετηθούν οι αναμεταδότες των καναλιών στο χωριό ,ΌΣΟ για την προσφορά του Συλλόγου στο χωριό και στον συνάνθρωπό μας. Παρ όλες τις δυσκολίες που υπάρ...χουν τα χρήματα σιγά σιγά μαζεύονται και α΄ν όλα πάνε καλά μπορεί σε 15 μέρες να έχουμε νέα μηχανήματα και θα πιάνουμε 12 τηλεοπτικά κανάλια και 3 ραδιόφωνα (αξίζει να αναφέρουμε ότι είμαστε από τους λίγους Συλλόγους που κινηθήκαμε τόσο άμεσα, και πιστεύουμε ότι κάνουμε το καλύτερο ,κάθε γνώμη και συμβουλή εννοείτε είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ -----&-----ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ....Έχουμε δρόμο ακόμα ......ο Σύλλογος είσαι σύ που διαβάζει αυτή την ανακοίνωση,,είναι ο φίλο σου είμαστε όλοι μαζί.....................................................Το πρόβλημα με τα κανάλια το έχουν και μας ρώτηαν πολλά χωριά τι να κάνουν .......Παραθέτουμε τα συνχαρητήρια της κ. Αντωνίας Κορδοπάτης
Antonia KordopatiΠροοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης
26 Μαΐου 2015 στις 2:39 μ.μ. ·
«Συγχαρητήρια στο Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης. Παράδειγμα προς μίμηση»
To τελευταίο διάστημα πολλά χωριά του Δήμου Τρίπολης αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με τα τηλεοπτικά κανάλια καθώς είχαμε την ατυχία να βρισκόμαστε στο 4% των περιοχών της ελληνικής επικράτειας που δεν εντάχθηκαν στο χάρτη ψηφιακής κάλυψης της DIGEA.
To Δάρα όπως και η Νεστάνη αγωνίζονται και αντιστέκονται, προσπαθώντας να προασπίσουν το δικαίωμα του πολίτη στη πληροφόρηση με πρωτεργάτες δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης είναι από τους πρώτους συλλόγους της περιφέρειας του Δήμου Τρίπολης που έδωσε το σωστό παράδειγμα συλλογικότητας και αποτελεσματικότητας σε φλέγοντα θέματα.
Συγχαρητήρια στο Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης για την εξαιρετική πρωτοβουλία του να λύσει με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο το θέμα της ψηφιακής τηλεόρασης.
Ελπίζω η δράση αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και για κάθε οργανωμένη κίνηση ενεργών πολιτών.
Αντωνία Κορδοπάτη
Φιλόλογος-Γραμματέας Συνδέσμου Δαραίων
Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας
E-mail: museum.folkculture.dara@gmail.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη