Δείτε άμεσα την βαθμολογία σας στις Πανελλήνιες 2015

 
Δείτε άμεσα την βαθμολογία σας στις Πανελλήνιες 2015 
Πανελλήνιες 2015: Δείτε την βαθμολογία και τα μόρια σας
Αναρτήθηκαν στα λύκεια της χώρας η βαθμολογία για τις Πανελλήνιες 2015 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) ενώ ήδη έχει ανοίξει η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Επίσης έχουν ανακοινωθεί τα στατιστικά που καθορίζουν τις βάσεις 2015
Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2015 μπορούν στην παρακάτω εφαρμογή να δουν άμεσα την βαθμολογία τους ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τα στατιστικά των βαθμολογιών που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις 2015
Τα αποτελέσματα των Πανελληνιων 2015 των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθούν αργότερα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία εξετάσεων στα μαθήματα αυτά. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων ολοκληρώνονται αύριο, με την εξέταση των Γερμανικών και των Ιταλικών. Σήμερα οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Από το υπουργείο υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ θα πρέπει, μέχρι την Παρασκευή (26/6), να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα.
Εξάλλου, μέχρι την Τρίτη, 7/7, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.
Όσον αφορά τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης (25/6) στα ΕΠΑΛ της χώρας.
Υπολογίστε τα μόρια σας εδω εδώ

dikaiologitika

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS