250000 ευρώ για τα σκουπίδια και στημένες διαδικασίες!


tsiamoulos3Με καταγγελίες για την λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, τη διαχείριση των Δημοσίων Υποθέσεων αλλά και για σπατάλη χρημάτων για τα σκουπίδια σε λύσεις που στην ουσία δεν λύνουν αλλά μεταθέτουν το πρόβλημα της διαχείρισης στο μέλλον, αποχώρησε από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης ο Νίκος Τσιαμούλος.
Η συνεδρίαση έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουνίου στο νέο Δημαρχείο και το θέμα που αφορούσε στο διαγωνισμό του Δήμου για τα απορρίμματα ήταν το 23ο. Ο κ. Τσιαμούλος κατήγγειλε για στημένες διαδικασίες και πως υπήρχε άλλη τιμή ολογράφως στη συμμετοχή της εταιρείας Ραψωμματιώτη και άλλη αριθμητικά, κάτι που όπως είπε αποτελεί ποινή αποκλεισμού στο διαγωνισμό. Επίσης, εντύπωση έκανε η “αποχώρηση” των μελών του Δ.Σ. της Οικονομικής επιτροπής της πλειοψηφίας χωρίς απόφαση του Δ.Σ. για να συνεδριάσουν στο γραφείο του Δημάρχου. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα η προχειρότητα που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα.
Κατήγγειλε επίσης πως η δημοτική αρχή θέλει να παίρνει μόνη της τις αποφάσεις ενώ τόνισε πως ξαφνικά ενώ ήταν παρών ο κ. Ραψωμματιώτης έφυγε από το Δημαρχείο, χωρίς να τους εξηγήσει πράγματα που ήθελαν.

http://www.allazoumetadedomena.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS