Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αστέρα ASTERAS FANS με αφορμή τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Με βάση το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και την νέα άσχημη εμφάνιση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα θεωρούμε ότι σαν οργανωμένοι οπαδοί πρέπει να πάρουμε θέση.
1. Θεωρούμε ότι κανένας από τους φιλάθλους του Αστέρα που έρχεται στο γήπεδο δεν έρχεται με σκοπό να μην στηρίξει την ομάδα.
2. Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε την « γκρίνια » του κόσμου για τις εμφανίσεις της ομάδας καθώς και το πόσο απαιτητικός έχει γίνει καθώς αυτό του το δημιούργησε η ίδια η ομάδα με τις συνεχόμενες επιτυχίες της. Διαφωνούμε όμως ΚΑΘΕΤΑ με τον τρόπο που εκφράστηκε αυτή η δυσαρέσκεια καθώς και με τα συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Είναι καθενός αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει αλλά θεωρούμε ότι τέτοιες αντιδράσεις το ΜΟΝΟ που μπορούν να κάνουν είναι να επιδεινώνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.
3. Έτσι λοιπόν σε αυτή την δύσκολη φάση που περνάει η ομάδα έχουμε ΧΡΕΟΣ να σταθούμε δίπλα της και να της δώσουμε την απαραίτητη ώθηση ώστε να επιστρέψει γρήγορα στον δρόμο των επιτυχιών. Τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση ίσως πρέπει να πάρουμε την μπάλα στα πόδια μας.
4. Πιστεύουμε ότι με την διακοπή που μεσολαβεί η ομάδα θα βρει την ηρεμία που της λείπει και θα επιστρέψει στις νίκες. Για αυτόν τον λόγο σύμμαχος της πρέπει να είναι ο κόσμος που την έχει βοηθήσει άπειρες στιγμές στο παρελθόν.
5. Όλοι μαζί με ψυχραιμία να επιστρέψουμε τον Αστέρα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ.
Υ.Γ. 1. Ακόμα και αυτοί που ¨γκρινιάζουν¨, να είστε σίγουροι οτι αγαπούν την ομάδα και δεν θέλουν το κακο της όπως διαβάζουμε σήμερα από όλα τα site.
Y.G. 2. Οι φωτογραφίες που έβγαλες εχθές στο γήπεδο κρεμασμένος στα κάγκελα σαν σταφύλι, το μόνο που κατάφεραν είναι να βοηθήσουν την ¨γκρίνια¨!!
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: : Βασίλης Κούβαλης

ert.gr