ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

Μας πληροφόρησε η συμπατριώτισσά μας Βασιλική Τλά ότι:
Το Ίδρυμα ΕΙΡΗΝΗΣ & ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 μία (1) υποτροφία σε απόφοιτο Ελληνικού Πανεπιστημίου που κατάγεται κατά προτίμηση από τη Στεμνίτσα ή από τη Γορτυνία και Αρκαδία ευρύτερα, για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα.
Περεταίρω κριτήρια που θα λαμβάνονται υπόψη για την λήψη της απόφασης χορήγησης της υποτροφίας στους/στις... υποψηφίους και με την ακόλουθη σειρά είναι: α) το ήθος του υποψηφίου/ της υποψηφίας, β) η επίδοση του/της κατά τις πανεπιστημιακές σπουδές.
Το ποσό της Υποτροφίας ανέρχεται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ. Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη θα βαρύνει το Ίδρυμα.
Οι υποψήφιοι και υποψήφιες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2015, ηλεκτρονικά στο mail του Ιδρύματος idsavopoulou@gmail.com ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Για το Ίδρυμα Ειρήνης και Ιωάννου και Σαββοπούλου, Καρυατίδων 8 Αθήνα 11742, αποστέλλοντας α) τα στοιχεία τους, β) βιογραφικό, γ) αντίγραφο του πτυχίου του πανεπιστημιακού τμήματος από όπου αποφοίτησε δ) βεβαιωτικό έγγραφο για την φοίτηση σε μεταπτυχιακό τμήμα πανεπιστημίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS