Editorial Δεκέμβριος 2015: Η μάχη που κέρδισα και ο στολισμός του σπιτιού!




Καλό μήνα να έχουμε!!!

Ο μήνας Δεκέμβριος μπήκε στην Τρίπολη με λιακάδα! Αυτά είναι τα περίεργα του καιρού γιατί χειμώνα στην Τρίπολη δεν έχουμε δει ακόμα!!!

Η αλήθεια είναι πως είμαι τρισευτυχισμένη αυτή την εποχή στα καλύτερα μου! Όλα πάνε μια χαρά μπορουν να πάνε και καλύτερα!!
Δε σας είπα ότι μην κρατάτε κοντά σας ότι είναι αρνητικό; Η κακία τελικά βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος και δυνατός. Στην μάχη με τους κακούς βγήκα εγώ κερδισμένη!
Ε Γ Ω!!!!!! ΝΑΙ ΕΓΩ!!!!! και το χαίρομαι όσο τίποτα άλλο!!!

Η Τρίπολη τώρα ξεκινάει να στολίσει. Αργή και η τελευταία!

Εγώ σπίτι στόλισα πριν λίγες μέρες και πάλι το γέμισα!! Όλο κάθε χρόνο λέω να βάλω λιγότερα και τελικά το φορτώνω!!

Το δεντρο μου??? Υπερπαραγωγή!!!! Γκλίτερ, φιογκάκια, μπάλες με χρυσόσκονη, φιόγκοι, πεταλούδες και τι δεν έχει πάνω!!

Ξενόφερτο το έθιμο αλλά δίνει τόσο όμορφη ενέργεια!!!!

Σας εύχομαι να έχουμε καλές γιορτές!! Χαρείτε το, δώστε θετική ενέργεια στην ζωή σας και όλα καλά θα πάνε!!! Σας το υπόσχομαι!!!

Valia's thoughts......


ΚΑΝΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ
"Θετική σκέψη είναι ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης των δυσάρεστων καταστάσεων, είναι η ικανότητα που κατέχει κάποιος, ώστε να μην τα βλέπει όλο μαύρα, αλλά κάπου εκεί στο βάθος πάντα να υπάρχει μια ηλιαχτίδα. Θετική σκέψη δε σημαίνει έχω ένα προκαθορισμένο στόχο και πορεύομαι τυφλά προς αυτόν, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια στην πορεία, που θα μας βγάλουν από το στόχο μας.
Τα εμπόδια κάποιες φορές τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι και οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Η μαγική συνταγή είναι άλλη: Απαλλάσσω τη σκέψη μου από οτιδήποτε αρνητικό, αναδιαμορφώνω το στόχο μου και την πορεία μου προς αυτόν. Πολλοί από εμάς πιστεύουμε πως αν εξετάσουμε όλα τα πιθανά αρνητικά σενάρια, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ευκολότερα μια ανάλογη κατάσταση ή ακόμα και να την προλάβουμε."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη