Διαμερίσματα σε δικαιούχους παρέδωσε η Καραμεσίνη

Στην Τρίπολη για να παραστεί στην τελετή κληρώσεως δώδεκα (12) διαμερισμάτων (7 4άρια, 5 3άρια, σε σύγχρονη πολυκατοικία της πόλης), βρέθηκε σήμερα το πρωί, η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, κ. Μαρία Καραμεσίνη.

Στην Αρκαδία, υπάρχουν τρεις (3) εργατικοί οικισμοί (Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Λεωνίδιο, με 164 οικογένειες), ενώ σύντομα, θα δοθούν στους δώδεκα (12) τυχερούς και τα κλειδιά των σπιτιών αυτών, μαζί και με τους τίτλους κυριότητας.
Στην ομιλία της, η κ. Καραμεσίνη, δήλωσε τα εξής:» Στόχος του ΟΑΕΔ είναι η αρωγή προς τους ανέργους και η απασχόληση αυτών. Έχουμε πάρει σοβαρά μέτρα κοινωνικής προστασίας. Κάναμε απογραφές και φροντίζουμε να παραδώσουμε όλες τις κατοικίες στους δικαιούχους τους. Ήδη, παραδώσαμε σπίτια σε Πλατύ, Λέκκοβο, Ψαχνά, Διαβατά, Αξιούπολη, ενώ πραγματοποιήσαμε κληρώσεις σε Καρδίτσα και Μεσσήνη. Προγραμματίζουμε κληρώσεις σε Νιγρίτα, Καρδίτσα, Ελευσίνα, Κέρκυρα και σε άλλες είκοσι (20) σταδιακά πόλεις. Έχουμε δώσει 1337 παραχωρητήρια σε Ιστιαία, Σοφάδες, Λαμία, Αμαλιάδα και Νέα Μουδανιά». Η διοικήτρια, αναφέρθηκε και στα προγράμματα που «τρέχουν» στον ΟΑΕΔ, αλλά και στην Κοινωφελή Εργασία. Τέλος, επανέλαβε ότι το στεγαστικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ προχωράει κανονικά και χωρίς γραφειοκρατικά προβλήματα.


Στην εκδήλωση, εκτός των εβδομήντα οκτώ (78) ενδιαφερομένων για τα σπίτια, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, του Εργατικού Κέντρου, της Επιθεώρησης Εργασίας, του Επιμελητηρίου και ανώτατα και ανώτερα στελέχη του ΟΑΕΔ.

ert.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη