Το ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ στην Τρίπολη!!! Μαζέψτε καπάκια και ελάτε!




Το θέμα με τα καπάκια που αναδείχθηκε μέσα από το ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ !!!


Η εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» με παρουσιάστρια την κ. Ρούλα Κορομηλά επιθυμεί να πραγματοποιήσει απευθείας τηλεοπτική σύνδεση με την Τρίπολη στην Πλατεία Πετρινού, το Σάββατο 18/06/2016.

Θα θέλαμε να επικοινωνήσετε τα στοιχεία που σας αναφέρουμε, μέσα από το δικό σας Μ.Μ.Ε.,  με σκοπό να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες της Τρίπολης, αλλά και όλης της Αρκαδίας!

Λίγα λόγια για την ζωντανή μετάδοση και τον σκοπό της!

Κάθε βδομάδα, έχουμε συνδέσεις με διάφορες πόλεις ή νησιά της Ελλάδος. Ο σκοπός της σύνδεσης, θέλουμε να έχει ένα διαγωνιστικό χαρακτήρα, γεμάτο κόσμο και θέαμα με σκοπό να προβάλουμε τόσο την πόλη σας όσο και μια άρτια τηλεοπτική εικόνα!

Η ενότητα αυτή χορηγείται από την Wind, όπου στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν (25-Ιουνίου-2016) θα γίνει ψηφοφορία και μια από τις πόλεις ή νησιά που έχουν σεμμετέχει, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 6.000€! Αυτό το ποσό θα δοθεί για έναν φιλανθρωπικό σκοπό!

Concept

Kαλούμε τον κόσμο της Τρίπολης να συγκεντρωθεί στην Πλατεία Πέτρινου,το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 21.00μ.μ., με σκοπό να φέρει μαζί του όσο πιο πολλά πλαστικά καπάκια μπορεί ο καθένας! Με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί και θα καταφέρουμε όλοι μαζί να μαζευτεί ένας τεράστιος όγκος με πλαστικά καπάκια στην Πλατεία Πετρινού για να σπάσουμε κάθε ρεκόρ!

Το καλύτερο είναι αυτά τα καπάκια θα δοθούν αμέσως μετά την εκπομπή στον σύλλογο ΑΜΕΑ Τρίπολης για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων. Άραγε πόσα αμαξίδια μπορούμε να παραδώσουμε ; Σας ζητάμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην Τρίπολη!

Μαζεύουμε καπάκια , χαρίζουμε χαμόγελα!

Σημαντικό: Έως την ημέρα της ζωντανής μετάδοσης θα μπορεί όποιος επιθυμεί να πηγαίνει τσάντες με καπάκια πλαστικά και στα γραφεία ΑΜΕΑ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη