ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

Κριός
Η ορθόδρομη πλέον κίνηση του Άρη στο Σκορπιό αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εσένα και τις σχέσεις σου μέσα στον Ιούλιο. Έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς υλικά κέρδη και συναισθηματικό πλούτο με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει παράσημο για τη ζωή σου. Μετά από μία σκληρή δοκιμασία της μεταξύ σας σχέσης, μέσα από κόντρες και πάθη, μέσα από απομακρύνσεις και προσεγγίσεις, είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να δοθεί η τελική παράσταση. Αν η άλλη πλευρά ζητά να μοιραστείτε τα πάντα, τότε θα πρέπει να μονομαχήσεις με τον προσωπικό σου εγωισμό, πάνω στο βωμό μίας σχέσης που υπόσχεται εξαιρετικό σεξ ή μίας συνεργασίας μέσα από την οποία μπορεί να γεννηθεί κάτι πολύ όμορφο. Αν πάλι το τελικό πόρισμα μιλά για χωριστές πορείες, τότε δεν μπορείς να παραμένεις δέσμιος/α αποφάσεων άλλων και πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω, ακόμα και μέσα από μία νέα σχέση ή συνεργασία με ένα άτομο που κουβαλά φρέσκες ιδέες και διαθέσεις. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που κλείνεις λογαριασμούς με το παλιό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αντικαθιστάς ανθρώπους και συνήθειες, αλλά πως εξελίσσεις τις υπάρχουσες δομές και σχέσεις με τρόπο που δείχνει πως ετοιμάζεσαι για μία νέα πτήση πάνω από ζωές-χαλάσματα τρίτων προσώπων.
Ταύρος
Και τώρα, οι δυο σας! Δεν πιστεύω να τρομάζεις ή να ξαφνιάζεσαι με την παραπάνω φράση. Εδώ και αρκετό καιρό αναζητάς ή περιμένεις την ευκαιρία για μία αναμέτρηση με τον καθρέφτη σου. Ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Μήπως έχεις φέρει απέναντι σου ένα πρόσωπο που τόσο καιρό δοκιμάζει το ρόλο σου μέσα στη σχέση σας, που τολμά να ανεβάσει και να κατεβάσει οκτάβες στις συζητήσεις σας θέλοντας να εξετάσει την γκάμα σκέψεων και συναισθημάτων μέσα στην οποία μπορείς να κινηθείς; Κάποια στιγμή βούτηξες με όλη σου στην παρόρμηση σε αυτή τη σχέση, θέλοντας να γευτείς όσα δεν κατάφερες την τελευταία τριετία που σε στέγνωσε η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό. Στη συνέχεια, αυτή η ενοχική απόλαυση, μετατράπηκε σε αδιέξοδη σχέση που δεν μπορούσε να έχει αίσια κατάληξη, αφού κατάφερνε να κινηθεί στο μεταίχμιο λογικής και παράλογου, στη διαχωριστική γραμμή του νόμιμου και του ηθικού. Και τότε, η άλλη πλευρά εξαφανίστηκε ή εσύ έκλεισες τα παντζούρια της καρδιάς σου για να χρειαστεί να αυτομαστιγωθείτε ατομικά με στόχο να μετρήσετε τις δυνάμεις σας απέναντι στον παράλογο πόθο. Τον Ιούλιο όμως, τα παντζούρια ανοίγουν, ο πόθος και το πάθος μπορούν να γίνουν ζωή, κανείς δε λείπει και τα τραπέζια είναι στρωμένα. Τώρα θα δούμε, αν η παραπάνω ταινία ήταν μόνο στη φαντασία σου ή αποτέλεσε το τρέιλερ μίας γιορτής που θα μπορούσε να γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα στη ζωή σου.
Δίδυμοι
Είσαι έτοιμος/η να κάνεις ανατροπές σε θέματα καθημερινής διαβίωσης που επηρεάζουν τη σωματική και ψυχική σου υγεία; Ασφαλώς και αυτό δεν είναι το καλύτερο ξεκίνημα του Ιουλίου, αφού θα ήθελες να διαβάσεις κάτι διαφορετικό για έναν καλοκαιρινό μήνα. Η αλήθεια όμως είναι πως νιώθεις κουρασμένος/η και απογοητευμένος/η μετά από τρεις περίπου μήνες έντασης και διαμάχης με τους προσωπικούς σου δαίμονες, οπότε μάλλον είναι καλή εποχή κάθαρσης. Τώρα θα μου πεις πόσο εύκολο είναι να κλείσεις μία επαγγελματική ενασχόληση που μπορεί να μη σε τρελαίνει, αλλά καταφέρνει να σε βοηθά να ξεπληρώσεις τα μηνιαία σου έξοδα. Θα αναρωτηθείς και πάλι πόσο εφικτό είναι να αλλάξεις τα διατροφικά σου δεδομένα σε μία εποχή του χρόνου που επιτρέπονται κάποιες κραιπάλες και παρασπονδίες. Ίσως όμως τον Ιούλιο να είναι μία εξαιρετική εποχή να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα σοβαρά θέματα που θα έχεις απέναντι σου τον επόμενο μήνα, τότε που θα πρέπει να πάρεις θέση σε μία διαπροσωπική σχέση που είναι έτοιμη να αλλάξει στάτους.
Καρκίνος
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που έχει εξελίξεις στη ζωή σου, αφού θα βρεθείς μπροστά σε ανακοινώσεις και εκκινήσεις που είναι σε θέση να μεταμορφώσουν την εικόνα σου ή να παραξενέψουν πολλούς γύρω σου. Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει σε νέα μονοπάτια και να αρχίζει να κινείται προς μία κατεύθυνση που δείχνει πως αποφάσισες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Θα εκφράσεις ανοικτά τα αισθήματα σου και θα χρειαστεί να αποδεχτείς προτάσεις άλλων που φαίνεται πως είναι έτοιμοι να δηλώσουν αν ακολουθούν ή αποσύρονται. Θα έχεις την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου οριστικά το παρελθόν και να ακολουθήσεις ένα νέο πατρόν ζωής, αρκεί να μπορείς να υπηρετήσεις τα δεδομένα που υπόσχεσαι. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να δεχτείς πίεση και προκλήσεις από πρόσωπα με εξουσία στο πρόσωπο σου, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι πως αποκτάς μία νέα δυναμική και αυτό ταράζει κάποιους γύρω σου. Ο Ιούλιος μπορεί να βάλει τη ζωή σου σε νέα διάσταση, σε μία κατάσταση που σε οδηγεί σε ένα Φθινόπωρο που θα φέρει κάτι μεγάλο στη ζωή σου.

Λέων
Η εκκαθάριση σε ότι παραμένει ζωντανό στον εργασιακό χώρο ή σε μία αιχμηρή και επικίνδυνη καθημερινότητα θα πρέπει να είναι η αποστολή του Ιουλίου. Είναι ώρα να τα βάλεις με τον εαυτό σου και με την αδυναμία που δείχνεις απέναντι σε πρόσωπα που μπορούν να σε χειριστούν, γνωρίζοντας όμως πως μπαίνεις σε περιστάσεις που μοιάζουν με λαβύρινθο. Θα πρέπει να τολμήσεις να κάνεις μία αυτοκριτική σχετικά με την αδυναμία να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που γνωρίζεις πως σε φυλακίζει, αλλά αρνείσαι να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις, αφού φοβάσαι μήπως χάνεις τη δύναμη της συνήθειας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποια σχέδια μέσα στο μυαλό σου που φαίνεται να λειτουργούν κάπως υπόγεια και να τεστάρουν τις αντοχές σου σε μία αποφασιστική κίνηση που θα ανατρέψει την παρτίδα. Ειδικά στον εργασιακό χώρο, θα πρέπει να προσέχεις σχετικά με τα άτομα στα οποία ανοίγεις τα χαρτιά σου, γιατί υπάρχουν κάποιοι γύρω σου που αναμένουν το πρώτο σφάλμα που θα κάνεις. Στον οικογενειακό τομέα, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα υγείας ενός κοντινού προσώπου που σε στενοχωρεί, αλλά ταυτόχρονα σου φωνάζει πως είναι καιρός να κοιτάξεις παρακάτω.

Παρθένος
Καθώς θα περνούν οι ημέρες, θα αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως η πίεση από το μυαλό σου θα μειώνεται, πως θα βρίσκεις τον τρόπο να αποδράσεις ή να πραγματοποιήσεις κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητα σου, αφού η επαφή σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου θα γίνεται ολοένα και ευκολότερη. Επιπλέον, θα γίνεσαι ολοένα και πιο έτοιμος/η για ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως να είσαι ακόμα βέβαιος/η σε ποιο χρονικό σημείο θα θέσεις την έναρξη, αφού γνωρίζεις πως οι μεγάλες αλλαγές θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα. Κάτω από αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο Ιούλιος μοιάζει ιδανικός για μήνα ταξιδιού και διακοπών, για να τον διανθίσεις με κοντινές εκδρομές, για να γνωρίσεις κόσμο που έχετε κοινά ή ενδιαφέροντα νέα να ανταλλάξετε. Ίσως πάλι να αποτελέσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, να επιλύσεις διαφορές με γνώριμα πρόσωπα, να δηλώσεις κάτι που σε θέτει σε διαφορετική τροχιά από πρόσωπα που μέχρι σήμερα αποτελούσαν τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Ζυγός
Η δύσκολη εκκίνηση του Ιουλίου έχει περισσότερο να κάνει με τη δική σου συνειδητοποίηση πως κάτι τελειώνει και πρέπει να το αφήσεις πίσω σου, να επιτρέψεις να σε αφήσει στην ησυχία σου ή να κατανοήσεις πως καλείσαι να συνεχίσεις να ζεις μέσα σε αυτό, έχοντας όμως αλλάξει τους ρόλους των πρωταγωνιστών. Βρίσκεσαι σε μία στιγμή που θα μπορέσεις να περάσεις σε μία νέα επαγγελματική φάση, που ίσως να μην έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι καθ αυτό, αλλά κυρίως με το στάτους σου μέσα από τη νέα κατάσταση. Ίσως πάλι να έχεις λάβει μία νέα πρόταση, την οποία όμως καθώς επεξεργάζεσαι να ανακαλύπτεις πως δεν είναι και τόσο συμφέρουσα όσο θεωρούσες, αλλά πως πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς που αρχίζεις να υπολογίζεις πάνω σε νέα βάση. Στον προσωπικό τομέα, η δύναμη της συνήθειας μπορεί να σε τραβήξει προς τον πάτο μίας σχέσης, γι αυτό πρόσεξε μήπως συμβιβάζεσαι με περιστάσεις που είναι σχεδόν βέβαιο πως δε σε ικανοποιούν και θα σε οδηγήσουν σε εκκωφαντικές εκρήξεις σε λίγους μήνες από σήμερα.

Σκορπιός
Ο Ιούλιος φαίνεται να αποτελεί την ώρα των απαντήσεων, των δράσεων, της κίνησης απέναντι σε περιστάσεις που κατάφεραν τους περασμένους μήνες να σε θέσουν στο παρασκήνιο. Με τον Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου, έχεις την ευκαιρία να κατακτήσεις το πρόσωπο που έχεις βάλει στόχο, να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους αποχωρείς από μία σχέση χωρίς να τρομάζεις με τη μοναξιά, να εκκινήσεις κάτι διαφορετικό στον επαγγελματικό τομέα θεωρώντας πως είσαι σε θέση να το υποστηρίξεις μέχρι τέλους. Μπορεί όμως το μυαλό σου να συνεχίζει να βρίσκεται στον τρόπο που θα εκδικηθείς κάποια γεγονότα που έλαβαν χώρα με αποτέλεσμα να αρχίζεις να εκτονώνεις όλη την ένταση που κουβαλάς σε ένα σχέδιο που θα αρχίσεις να ξετυλίγεις και μπορεί να σε μετατρέψει σε έντονα δογματική προσωπικότητα. Θα σου έλεγα λοιπόν πως κουβαλάς μαζί σου τεράστια ποσά ενέργειας, οπότε είναι κρίμα να τα καταναλώσεις σε πράξεις που δε θα φέρουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα για τη ζωή σου, γι αυτό διεκδίκησε μόνο ότι γνωρίζεις πως είναι ικανό να συνεισφέρει στην αυριανή σου ευτυχία και όχι ότι σου προσφέρει παροδική απόλαυση εκδικητικής υφής.

Τοξότης
Ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ο μήνας που θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα που μπορεί να σε σπρώχνουν στο παρασκήνιο, αλλά αποτελούν ουσιαστικά βήματα για να καταφέρεις να βγεις από αυτό από τον επόμενο μήνα. Ίσως να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες ή να βουτήξεις σε κομμάτια της δουλειάς που απεχθάνεσαι, αλλά θα πρέπει να σταματήσουν να αποτελούν ανοικτές πληγές. Ίσως πάλι να έχει φτάσει η ώρα να αντιμετωπίσεις την κριτική από πρόσωπα εξουσίας ή από συναδέλφους που θεωρείς πως παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Αν πάλι τόσο καιρό είχες κάποια θέματα υγείας, τότε τώρα φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις σε εφαρμογή ένα νέο πατρόν διαβίωσης, ιεραρχώντας εντελώς διαφορετικά τις προτεραιότητες σου και δίνοντας βήμα στην έκφραση της ψυχής σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι για τον Ιούλιο είναι πως κάποια πράγματα που συνεχίζουν να μένουν στο σκοτάδι θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να σε τρομάξουν, αλλά αυτό σημαίνει πως δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη ζωή σου και θα πρέπει να ξεκινήσεις τις διαδικασίες εκκαθάρισης με στόχο μετά τον Αύγουστο να αισθάνεσαι πως μπαίνεις σε νέα πίστα.

Αιγόκερως
Η έναρξη του μήνα φαίνεται να φέρνει μεγάλες εκκαθαρίσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που πρέπει να πάψουν να κινούνται με βήματα προς τα πίσω ή ακολουθώντας μονοπάτια που στην πραγματικότητα δεν οδηγούν προς τους τελικούς στόχους. Η απομάκρυνση από ένα πρόσωπο ή μία κατηγορία ανθρώπων μοιάζει μονόδρομος, αφού έχεις αποφασίσει να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο όμως δε χωρούν όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα. Μπορεί να νιώθεις αδικημένος/η ή προδομένος/η, να αισθάνεσαι πως απομακρύνεσαι από μία σχέση ή ένα περιβάλλον που σε αγκάλιασε για αρκετό καιρό, αλλά είναι ώρα να κοιτάξεις μπροστά και καθόλου προς τα πίσω. Η απομάκρυνση άλλωστε από αυτό το χώρο, έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει χώρα, κυρίως εγκεφαλικά, αφού μιλάς διαφορετική γλώσσα, σκέφτεσαι πάνω σε νέα δεδομένα ή λείπεις πολύ καιρό από ένα χώρο που κάποτε έμοιαζε με σπίτι σου. Στο τέλος του μήνα φρόντισε να κλείσεις καλά την πόρτα ή να γυρίσεις για να κάνεις ένα ερώτημα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα αν η άλλη πλευρά είναι έτοιμη να κάνει απότομη στροφή της δικής της κατεύθυνσης.

Υδροχόος
Ο Ιούλιος προσφέρεται για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον επαγγελματικό τομέα, μία κίνηση που έχεις κατά νου εδώ και μερικούς μήνες αλλά αρνείσαι να θέσεις σε εφαρμογή πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις των άλλων. Θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με αφεντικά και πρόσωπα εξουσίας ώστε να κατανοήσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να λειτουργήσεις σαν τον/ην ηγέτη/ιδα μίας ομάδας που μπορεί να εμπνέεις αλλά δεν μπορείς και να καθοδηγήσεις. Μπορεί πάλι να ανταμείβεται ο κόπος σου μέσα από μία άνοδο στην εσωτερική ιεραρχία της δουλειάς σου ή μέσα από μία πρόταση που καταφθάνει και μπορεί να μοιάζει με το κερασάκι στην τούρτα. Στον οικογενειακό τομέα, υπάρχουν άρρωστες καταστάσεις σε κοντινά σου πρόσωπα και θα πρέπει να αναλάβεις δράση ώστε να υποστηρίξεις αυτά τα άτομα ή να πάρεις αποστάσεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως κλείνει ο κύκλος ενός συγκεκριμένου ρόλου που έχεις αναλάβει και αυτό να σε τρομοκρατεί ενώ ταυτόχρονα είσαι ενθουσιασμένος/η με την πρόκληση της νέας εκκίνησης. Η αντίφαση είναι παρούσα, αλλά ο δρόμος έχει μία και μοναδική κατεύθυνση.

Ιχθύες
Ο Ιούλιος φαίνεται να ξεκινά ερωτικά ή τουλάχιστον με διάθεση να γίνει μία γενναία εκκαθάριση σε μία σχέση που κούρασε να περιμένει ένα σημάδι. Αυτό μπορεί να είναι μία ξαφνική απομάκρυνση του ενός μέλους σε απόσταση για επαγγελματικούς λόγους, με αποτέλεσμα να τίθενται και νέες παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν στην προσπάθεια της κατανόησης των πραγματικών συναισθημάτων. Ίσως πάλι να προκύπτει η απόκτηση ενός παιδιού που αλλάζει τα δεδομένα και μπορεί να δημιουργεί νέες προτεραιότητες στη ζωή σου ή στην κοινή σου ζωή με το έτερο ήμισυ. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να συμμετάσχεις ακόμα περισσότερο μέσα στο σχήμα που βρίσκεσαι και να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους χαίρεσαι σχετικά με αυτό που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτό είναι πως θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ερωτικά, αλλά δε χρειάζεται να το φανερώσεις σε πολύ περισσότερο κόσμο πέρα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS