Νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης ο Σωτήρης Παπαδημητρίου

Νέος  Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ειδικών Συνεργείων, Ανάπτυξης - Συντήρησης πρασίνου και συντονισμού των δράσεων του αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.
 

Νέος Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ειδικών Συνεργείων, Ανάπτυξης - Συντήρησης πρασίνου και συντονισμού των δράσεων του αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.

         
 
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μετά την αποδοχή της παραίτησης  από τη θέση του Αντιδημάρχου του κ.Δημήτρη Τυροβολά, με απόφασή του ορίζει νέο Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ειδικών Συνεργείων, Ανάπτυξης - Συντήρησης πρασίνου και συντονισμού των δράσεων του αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων τον κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου.
Οι αρμοδιότητες όπως περιγράφονται στην απόφαση είναι οι εξής:
Α. Ορίζουμε για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος αντιδημάρχου κ. Τυροβολά Δημητρίου, ήτοι από 1-11-2016 έως και 28-2-2017, ως αντιδήμαρχο του Δήμου Τρίπολης, o οποίος δεν δικαιούται αντιμισθίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 3ε του Ν. 4051/2012, τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Παπαδημητρίου Σωτήριο με καθ’ ύλην αρμοδιότητες Ειδικών Συνεργείων, Ανάπτυξης και Συντήρησης Πρασίνου , Πολιτικής Προστασίας και αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.
Β. Μεταβιβάζουμε στον πιο πάνω αντιδήμαρχο τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
1. Σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και το συντονισμό των δράσεων για την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση καταστροφών ( άρθρο 13 παρ. α .4 του O.E.Y.)
2. Σε θέματα διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων (άρθρο 13 παρ.γ του Ο.Ε.Υ.)
3. Σε θέματα ανάπτυξης και συντήρησης πρασίνου ( άρθρο 13 παρ. δ.2 του Ο.Ε.Υ.)
4. Σε θέματα προώθησης εξοικονόμησης ενέργειας στις κινητές και ακίνητες εγκαταστάσεις του Δήμου (άρθρο 13 παρ. α.5 του Ο.Ε.Υ.).
5. Σε θέματα συντήρησης και καθαριότητας ρεμάτων.
6. Tην εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων του αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο
5 Του Ο.Ε.Υ. του Δήμου, πλην όσων αφορούν την οργάνωση και υλοποίηση κάθε είδους πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών
7. Την υπογραφή των υπηρεσιακών εγγράφων και αποφάσεων που εκδίδονται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες, πλην αυτών που έχω διατηρήσει και αυτών που έχω μεταβιβάσει στους προϊσταμένους των Υπηρεσιών με προηγούμενες αποφάσεις μου.
Γ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.
Δ. Από την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης, παύει να ισχύει η με αριθ. 399/2014 απόφασή μας, με την οποία είχε οριστεί ο κ. Παπαδημητρίου Σωτήριος ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης.
Ε. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί σε μία ημερήσια τοπική εφημερίδα.

 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS