Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας


 

ΣΤΙΣ 13.000 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ
Μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου είχαν υποβληθεί περίπου 13.000 δηλώσεις οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών. To νούμερο αυτό ανακοίνωσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δευτερολογία του στο πλαίσιο της διαδικασίας συζήτησης για τη διαφθορά.  Ενώ, όσοι φορολογούμενοι ενταχθούν στις διατάξεις του ν. 4446/2016 για την οικειοθελή αποκάλυψη φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών δύνανται εκτός από την εφάπαξ εξόφληση των οφειλών που τυχόν θα προκύψουν να ρυθμίζουν τις εν λόγω οφειλές σε μέχρι 24 δόσεις. Η 31η Μαΐου είναι η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων στην Εφορία.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟ ΈΤΟΣ 2017

Όπως κάθε έτος, έτσι και το 2017, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την υπ’ αριθμ. 505/19-12-2016 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποφάσισε τη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, με σκοπό τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και την περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις σημαντικές αγορές.
Στις αποστολές της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορεί να συμμετάσχει κάθε επαγγελματίας τουρισμού της Πελοποννήσου.

Για να δείτε όλες τις πληροφορίες αναλυτικά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 15.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ προωθεί νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων με στόχο την απασχόληση ανέργων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών, το οποίο αναμένεται να «τρέξει» μέσα στον Φλεβάρη.

Το πρόγραμμα έχει δύο σκέλη και στοχεύει στη δημιουργία συνολικά 15.000 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης. «Στο νέο πρόγραμμα έχουμε εισαγάγει δύο βασικές αλλαγές: Δίνουμε τη δυνατότητα πρόσληψης σε ανέργους με 6 μήνες ανεργίας και άνω, προκειμένου να προληφθεί η μακροχρόνια ανεργία σ’ αυτές τις δύσκολες ηλικίες και ελαφρύνουμε τις προϋποθέσεις ένταξης αυξάνοντας τα κίνητρα των επιχειρήσεων, ώστε να προσλάβουν μεγαλύτερο αριθμό ανέργων αυτής της ηλικιακής ομάδας», δήλωσε η διοικητής του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη.

Για να δείτε όλες τις πληροφορίες αναλυτικά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 


ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Ασφαλιστικοί και Αντασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, Συνδεδεμένοι ή μη, των οποίων η ισχύς της ταυτότητας (αδείας) που τους έχουν χορηγήσει τα Επιμελητήρια έληξε την 31η Δεκεμβρίου του 2016 πρέπει να τις ανανεώσουν για το 2017.

Για την ανανέωση της ταυτότητας (αδείας) και στο χρονικό διάστημα από 1.1.2017 έως και 31.3.2017, σύμφωνα με το Ν. 1569/85, ως ισχύει και το ΠΔ 190/06, πρέπει να προσέλθετε στην Υπηρεσία μας και να συμπληρώσετε:

1. Την αίτηση ανανέωσης της ταυτότητας (αδείας) σας (η εν λόγω αίτηση χορηγείται προτυπωμένη για την εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου).

2. Υπεύθυνη Δήλωση. (Θα την βρείτε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας)

3. Πλαστικοποιημένη ταυτότητα ασφαλιστή.

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS