Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού.

Με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού.Η παρέλαση θα ξεκινήσει με την δημοτική μουσική, η οποία θα δίνει το ρυθμό σε αυτή την μεγάλη γιορτή.

Μετά θα ακολουθήσουν ο βασιλιάς καρνάβαλος,η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού,Άντρια Παναγιωτοπούλου καθώς και πολλά άλλα άρματα.Αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 30.000 καρναβαλιστές,μέλη των 126 μελών του "Κρυμμένου Θησαυρού".Τα θέματα και οι στολές είναι εμπνευσμένα από την κρίση,τον καταναλωτισμό,η διεθνής και ελληνική πολιτική σκηνή.


Στις 21:00  θα πραγματοποιηθεί στον μόλο του Αγίου Νικολάου η τελετή λήξης του πατρινού καρναβαλιού.Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στον μόλο της Αγίου Νικολάου η τελετή λήξης του πατρινού καρναβαλιού.Η τελετή θα ανοίξει με ένα 20λεπτο ξεσηκωτικό μουσικό πρόγγραμα της 35μελής ορχήστρας πνευστών "Πατρεύς.Φετινοί παρουσιαστές θα είναι η Νατάσα Τραγουστή και Γιώργος Λογαράς.Ο βασιλιάς καρνάβαλος αφού παραδοθεί στις φωτιές αναμένεται να φωτιστεί η "πόλη του καρναβαλιού" με χιλιάδες πυροτεχνήματα.



Θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα των Boney M, ενώ η Maizie Williams θα δώσει το έναυσμα για το τελευταίο μεγάλο πάρτι του πατρινού καρναβαλιού του 2017.


Γιώργος Μητρόπουλος
Πηγή:amna.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS