Η κότα που έκανε το γύρο του κόσμου


Ο τέλειος σύντροφος σε ένα ταξίδι δεν είναι απαραίτητα το αγόρι ή το κορίτσι ενός ανθρώπο.Για την ακρίβεια μπορεί να μην είναι άνθρωπος.Μπορεί να είναι κάποιο ζωό,όπως για παράδειγμα μια...κότα!






Αυτή η ιστορία αγάπης βρίσκει παράδειγμα στην ιστορία του 25χρονου Guirec Soudee και της Monique.Η δική τους τρελή περιπέτεια ξεκινά τον Μαϊο του 2014.Ο Guirec αποφάσισε να κάνει τον γύρω του κόσμου με την συντρογία ενός μικρού κοτόπουλου.Το αχτύπητο δίδυμο ξεκίνησε από της Κανάριες Νήσους πριν σαλπάρουν για την Καραϊβική "Τότε ήταν μόλις 4 ή 5 μηνών δεν είχαμε φύγει ποτέ από τα Κανάρια Νησιά.Δε μιλούσα ισπανικά δε μιλάει γαλλικά αλλά καταφέρνουμε να συνεννοούμαστε¨δήλωσε ο 25χρονος στο BBC.O Guirec ήθελε ένα ζωάκι για συντροφιά στο μακρινό του ταξίδι,αλλά μια κότα δεν ήταν κάτι που είχε σκεφτεί στα αρχικά του σχέδια.



"Τότε ήταν μόλις 4 ή 5 μηνών και δεν είχαμε ποτέ φύγει από τα Κανάρια Νησιά. Δε μιλούσα ισπανικά, δε μιλάει γαλλικά αλλά καταφέρνουμε και συνεννοούμαστε", λέει ο 25χρονος στο BBC. Ο Guirec ήθελε να έχει ένα ζωάκι για συντροφιά στο μακρινό αυτό ταξίδι του, αλλά μια κότα δεν ήταν σίγουρα στα σχέδιά του."Αρχικά σκέφτηκα για μια γάτα, αλλά αποφάσισα ότι θα ήθελε διαρκή φροντίδα. Η κότα αφενός δε χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα και αφετέρου θα είχα και αυγά εν πλω. Αρκετοί μου είπαν ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αυγά λόγω του στρες αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει προσαρμοστεί άψογα...".




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS