Οι λόγοι που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία στην Μεσσήνη

Από το πρωί της Παρασκευής με κομμένη ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της οικογενειακής τραγωδίαςόπου σημειώθηκε στην περιοχή  της Πανηγυρίστρας στην Μεσσηνία.

Δείτε επίσης:http://voltastintripoli.blogspot.gr/2017/03/blog-post_816.html

Σύμφωνα με δηλώσεις και καταθέσεις κοντινών συγγενικών και φιλικών προσώπων,ο 59χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και έπειτα έθεσε τέλος στην ζωή του γιατί πίστευε οτι ο ίδιος πάσχει από την επάρατη νόσο,χωρίς βεβαίως να έχει διαγωνιστεί ιατρικά κάτι.
Άλλες πηγές,αναφέρουν οτι ο πατέρας μετά από τον θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.Λόγω αυτού του συμβάντος είχε κλειστεί στον εαυτό του και έπερνε φάρμακα στην προσπάθεια του να συνέλθει από αυτήν την απώλεια.


Στον τόπο του εγκλήματος ήδη από το μεσημέρι βρίσκεται ιατροδικαστής,ο οποίος μετέβη από την Κόρινθο στο σπίτι όπου έλαβε χώρα η διπλή οικογενειακή τραγωδία,ενώ έχει κληθεί να διενεργηθεί και νεκροψία.
Ωστόσο,πρέπει να αναφέρουμε οτι ο παιδοκτόνος εργαζόταν στον Δήμο περιστασιακά με συμβάσεις.Αυτό το χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ πολλές φορές είχε γίνει προσπάθεια από τις τοπικές Κοινωνικές Υπηρεσίες για απομάκρυνση του άτυχου κοριτσιού σε ασφαλέστερο περιβάλλον.

Πηγή:Newsonly.gr,protothema.gr

Κείμενο:Γιώργος Μητρόπουλος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS